Foto: Alex Farca

După 7 ore de stat în picioare şi 5 ore de somn, sâmbătă dimineaţă la 8 jumate eram up and running, gata să plec la plimbare #prinbucureştiulmeu. Am parcat hoimobilul în siguranţă lângă fosta facultate şi am purces spre Victoriei de unde urma să ne ia autocarul. Pe drum am dat de Bimus care venise cu prietena, Andra Zaharia şi Mihai. Am uitat să spun că plecasem din cartierul magic cu Pyuric.

Doamna dirigintă era la post gata să primească invitaţii. Băi şi au fost mulţi rău. Fără linkuri că sunt un mare leneş, am interacţionat cu: DeCe?, Ionuţ Oprea, Minxieee, Nico (Borţun Olteanu), Ligia (ibidem ;)) ) Andreea Burlacu… uhm.. let’s see… Anca Nî, Victor Caras, Sorin Grumăzescu, Răzvan Pascu, Alina Constantinescu.

Pe parcurs au mai apărut Tudor Galoş şi Adrian Ciubotaru. Aduşi cu avionul alături de Dan Stefancu –  Nebuloasa, Simona (Împreună Reuşim), Lilisor si Tomata cu scufita.  Iar Roxana si Alex (de la lumea mare),  Cezar (imperator travel), Petrus Lungu, Alexandra Puscasu, Mika Pana, Ciupercutza si David Nagy au completat autocarul de bloggerime.

Cum am zis, muuultă lume.

Prima oprire – Palatul Cotroceni. Dacă vreau să ies sau să intru în cartier trec pe acolo. Şi cu toate astea nu l-am vizitat niciodată. Mulţumită, datorită, graţie Corinei Georgescu am reuşit să văd Palatul. Nu mă aşteptam să fie aşa mişto. E un fel de Peleş mai mic la 5 minute distanţă. Şi cel mai important e că locul e încărcat de istorie. Pe care n-o ştiam. Nu înţeleg de ce nu m-au interesat detaliile referitoare la palat… ştiam doar ceva poveşti de la tata care a fost pe acolo când era Palat al pionierilor. Mai merită văzut o dată. Hai de două ori :)) Atenţie! Se intră doar pe bază de buletin!

A doua oprire – Muzeul Satului – Am mai fost, ce să vă mai povestesc? Că Anca Nî şi Alina Cst s-au apucat să mănânce ciocolată de casă şi alte dulciuri? Că ghidul avea o staţie foarte simpatică şi vocea i se auzea ciudat? Că Lilişor şi Simona îşi notau toate detaliile pe carneţele? 😀 Că am trecut pe la cherhana, pe malul lacului, acolo unde duceam fetele în liceu? :)) Că Hotel Răzvan a venit cu micul dejun imediat după ce am ieşit din muzeu?

Casa Poporului. Loc cu puternice semnificaţii istorice – Pentru noi, ăştia care eram în tur. Ligia era foarte entuziasmată că am vizitat sala în care acum 2 ani ni s-au schimbat destinele (eu, Simona, Miruna, Ligia ne-am cunoscut acolo). Păcat să nu se mai fac Olimpiadele Comunicării, erau singura cale de afirmare a juniorilor în afară de metodele clasice.

În rest… e.. mare. Dar nu aşa mare. Sălile sunt puţine şi foarte mari (jos, nu la etajele superioare, unde am înţeles că sunt birouri).

Şi ca să vă faceţi o idee, ia uite şi o panoramă de la Norc.ro

După ce ne-am mai plimbat puţin prin oraş, ne-am oprit la Kopel’s, restaurantul lui Copolovici, la o citronadă.

Plimbarea de sâmbătă a arătat că nu trebuie să fii un mare brand ca să faci o chestie mişto cu bloggeri, trebuie doar să cunoşti oamenii potriviţi. Cum am mai zis, Paralela 45 a dat autocarul,  Blue Air a adus bloggerii la Bucureşti. Hotel Stil i-a cazat şi Hotel Răzvan ne-a dat tuturor de mâncare, iar NORC a susţinut acţiunea prin sponsorizarea tuturor intrărilor la muzee pentru bloggerii participanţi. Pentru poze şi more info, căutaţi pe aici.

Adică a făcut Corina să fie bine. Singura obiecţie: data viitoare dacă se poate să nu mai puneţi turul după un concert Aerosmith, că duminică nu-mi mai simţeam picioarele 😛

Mai am un post despre weekend, pentru că nici duminică n-am stat acasă. Şi a fost frumos. Va urma.

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu