in De soi

De când am auzit de năzdrăvănia asta pusă la cale de Mircea Meşter aştept momentul s-o dau pe post. În sfârşit a venit ziua Z, momentul X, punctul G şi putem să dăm pe post. Fiind 10:10, probabil aţi văzut clipul deja, dar povestea… povestea e mai importantă!

Domnule… Meşter ăsta e terorist mare. Cred că a lucrat la un SRI ceva. Păi altfel cum credeţi că reuşea să-i facă pe 25 de bărbaţi să nu zică nimic timp de aproape 2 luni? Că noi ştiam de mult ce pune la cale.

Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba: pe la sfârşitul anului trecut mă acostează Mircea Meşter. Zice: „vreau să fac un clip cu tine, ce zici?” Vă daţi seama că am fost flatat. Pe urmă am aflat că de fapt nu e doar cu mine, e şi cu alţi băieţi. Şi eu care credeam că Meşter vrea să facă doar cu mine clip 🙁 De unde… ne-am strâns într-o sâmbătă la sediul Tabu şi am filmat.

Eh şi s-a filmat, s-a râs, s-a montat. Produsul e mai jos. Dar aveţi puţină răbdare, că mai am de povestit.

Şi cum vă ziceam, totul într-o secretomanie generală, cu oameni în toată firea reduşi la tăcere. Când a fost gata produsul final, mă cheamă Meşter la sediul AutoMarket.ro să văd minunea. Vreau să vă spun că am intrat în birou, a întors monitorul spre perete să nu vadă colegii lui nimic, mi-a dat în mână nişte căşti, m-am uitat o dată şi gata… m-a dat afară :))

Mulţumirile se duc la Alex Trăilă care ne-a filmat, Valentin-Narcis Sturzu (Bimus) care ne-a montat cu băieţii de la CevaDeVis şi lu Meşter că ne-a tero organizat.

Fetele de la Tabu merită un paragraf cu totul şi cu totul special. Pentru că au venit la muncă sâmbăta, pentru că au fost simpatice cu 25 de hăndrălăi, pentru că i-au suportat pe ăştia discutând despre #nohai. Cum li s-a părut lor #secrettweetmeet citiţi aici. Fetelor, vă mulţumiiim! 😀

PS: N-am eu licenţa luată, da’ măcar am apărut în clip 🙂

Si lista de oameni via Ştefan Murgeanu:

Bobby Voicu

Andrei Cismaru

Hoinaru

Andrei Baicoianu

Ionut Bunescu

Make

Adi Zabava

Laurentiu Buica

Piticu

Bogdan Marin

Alex Tunaru

Alex Cirstea

Stefan Murgeanu

Mihai Auras

Sorin Grumazescu

Claudiu Ciobanu

Adrian Ciubotaru

Cristian China Birta

Birkof

Pandutzu

Robert Antonescu

Toma Nicolau

Lucian Marin

Vlad Dulea

Mircea Mester

Dan Teodorescu

17 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu