Ştirea săptămânii e legată de Summify, start-up-ul românesc fiind cumpărat de Twitter. Este probabil una dintre cele mai importante tranzacţii în care a fost implicată o echipă românească. Detalii aici şi aici.

O mulţime de siteuri din toată lumea – printre care Google, Wikipedia sau WordPress – au protestat miercuri împotriva SOPA. Detalii.

FBI a închis Megaupload, unul dintre cele mai mari siteuri de file-sharing din lume. Asta a dus la un răspuns dur de la hackeri. Detalii.

Jerry Yang, fostul CEO de la Yahoo, şi-a dat demisia marţi, semn că are lucruri mai interesante de făcut decât să aştepte să se închidă prăvălia. Detalii.

Nokia a lansat Şcoala de Blogging, un proiect pilot ce se va desfăşura la liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti. Coordonatorii proiectului: Victor Kapra şi Vlad Petreanu. Detalii.

Profitând de degringolada generală, Bogdan Naumovici şi Aneta Bogdan şi-au lansat proiectul politic Împreună 2012. Nu cerea USL un guvern de tehnocraţi? Iată-i 🙂

Orlando Nicoară anunţă că publicitatea pe ComputerGames.ro va fi vândută de Mediafax Group. Detalii.

OnMedia, agenţia care are în portofoliu (printre altele)  KFC şi Pizza Hut, s-a rebranduit devenind AdBrain. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: Doru Panaitescu a scris un mic ghid pentru cei care vor să se angajeze, Dan Filoti pleacă de la Prosport la DigiSport iar Costin Ştiucan vine de la Dolce Sport la Prosport, Digi 24 va emite pe frecvenţa 10 TV, prima generaţie de Tempocraţi a absolvit, Facebook anunţă integrarea în Timeline a 60 de aplicaţii iar Google+ a ajuns la 90 de milioane de conturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu