Asta este genericul pe care nu-l mai ia in seama nimeni… Toata lumea care posteaza despre cum s-a simtit o face probabil pentru cei care n-au ajuns sa-i vada (btw… tnx for not comming – si cei care ma cunosc sunt constienti ca nu glumesc )

Cum a fost in general : slab.Mai slab decat ma asteptam… insa stiu vreo 200 de explicatii. Si toate incep cu „Asta a fost cel mai greu brief” (si nu ma refer numai la brieful nostru ci la toate… la campaign mi s-a parut criminal, la biz plictisitor, money channel la fel, Sprite – imposibil de atins standardele care sunt ridicate tot mai sus de la campanie la campanie, Danone- un „produs naspa” neinteresant, BRD si ABN – banci si lista poate continua)

Cum a fost campania noastra : in nota competitiei. o campanie anosta, deloc creativa… naspa. Schitata, neterminata, incompleta…. mai zic?

Cum am prezentat: cica bine. Intr-un stil usor misogin 😛

Ce mi-a placut: ca pentru vreo jumatate de ora chiar m-am simtit bine auzindu-i pe oameni incantati de modul de prezentare.Mi-a mai placut ca juriul nu a avut cuvantul dupa fiecare campanie.(nu-mi doresc inca sa ma faca praf 15 oameni din publicitate) Mi-a placut ca in pauza am primit feed-back de la client care ne-a cam facut praf (si nu. asta nu e un lucru rau. oamenii sinceri sunt cei mai tari) In plus.. ne-a facut praf intr-un mod frumos.

Si nu in ultimul rand mi-a placut (sau mai exact imi place sa cred ) ca nu ne-am facut de ras…

Ce nu mi-a placut: nu mi-au placut oamenii care au prezentat prost niste campanii mult mai bune decat a noastra.

Concluzii: raman la parerea ca nu meritam sa ne calificam in finala.

Ah..si inca ceva… m-a amuzat teribil cineva care imi spunea azi..”bai…uite…nu cred ca luati locul 1 dar sigur luati locul 2″

5 comentarii. Leave new

 • auzi, tu le-ai pus gand rau fetelor din echipa? Brunetelor, mai exact… Daca s-ar juriza spiritul de echipa, nu ati lua nici 1, nici 2, ci 13, probabil. Dar, cum juriul a fost format cu precadere din barbati, se poate sa fi fost savurati.

  Da, cu adevarat ai vorbit bine. Te felicit! Dar uneori conteaza si CE zici, nu numai CUM zici 😉 asta iti spune o blonda.

  Răspunde
 • vad ca tu esti mai suparata pe mine decat fetele noastre 🙂 a fost o gluma si cam toata lumea s-a prins…
  cat despre partea cu CE zici.. in primu rand am zis ca e banal sa zic ceva de blonde…puteam sa spun ca 3 brunete fac treaba a 10 blonde etc etc;
  in al doilea rand dupa cum am spus si mai sus campania noastra a fost una relativ proasta dar vanduta destul de bine… si chiar daca n-o sa fim loserii cu numarul 1 😀 o sa fim printre loserii finalisti :))

  Răspunde
 • Parea un pic cam speriat reprezentantul Danone in timpul prezentarii, vazand cum o ia la vale mitul balonarii puse cu botul pe labe de Activia.
  E mai bine modest si sincer acum decat sa il iei in brate mai tarziu pe „nu inteleg ce nu le-a placut, noi am fost tari, arbitrii sunt de vina, penalty clar, offside 2m”.
  Ca fapt divers, in mine nu se afla nicio femeie Activia, pe bune.

  Răspunde
 • pai…. chiar nu am fost tari :))
  reprezentantul Danone a avut o gramada de amendamente insa in the end a spus ca ne-am descurcat ok…

  Răspunde
 • Deci, te-am enervat! :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu