in Romanica noastra

Sa ne agitam ca un pepsi…

Bacu la romana. 2008.

Dupa ce anu trecut s-a dat traditionalismul anul asta idiotii de la MEC s-au gandit ca ar fi bine sa dea ceva mai usor si au dat basmu. varianta 1. De cacat. Adica dupa ce anu trecut ‘s-a nimerit’ sa ne dea un subiect nerezolvabil, anu asta s-au gandit sa ia bacu toti prostii. Pai e corect ma, Adomnitei?

7 comentarii. Leave new

 • e corect pe naiba…cand am vazut anu’trecut varianta mi-a picat fata pe banca mi-a luat ceva pana mi-am pus-o la loc oh well abia astept perle de la bac:D gen „imparatul in fund avea un mar”;))

  Răspunde
 • Lasa ca la noi in sala a vrut lumea sa si copieze :))))) Ce frate, tie nu-ti spunea mama ta basme cand erai mic? :-j

  Răspunde
 • nu, lui ii spunea povesti.

  Răspunde
 • De ce va tot agitati atat? fiecare cu norocul lui… pe vremea mea, adica acum 3 ani, era structurat altfel BAC-ul de aici rezulta ca a fost mult mai greu… da’ ca anu’ trecut nu s-a comparat =)) M-am contrazis singur? 😛

  Răspunde
 • Anul asta se pare ca au vrut sa compenseze cu prima parte, asa zisul I – care din cate stiu are 9 subpuncte- Zic ca au vrut sa compenseze pentru ca la fiecare subpunct fiecare intrebare e destul de dificila – pe langa asta exista mai multe variante de corectare dar profesorii – astia noua generatie – ei nu stiu decat o singura varianta- excluzand orice altceva, excluzand chiar si varianta din barem formulata sub o alta forma. Ca spre exemplu – La Arghezi nu a existat niciodata tehnica uratului (nu mai retin denumirea exacta)- de fapt Arghezi a fost un prost.

  Răspunde
 • hehehe ceea ce e cu adevarat amuzant e halul in care se plang copilasii ca le-a picat nichita stanescu la prima parte… diud… nu toata lumea tre sa ia 10 :))) oricum astia au fost aia cu mega bulan tot timpu… si la bac si la capacitate :))

  Răspunde
 • eventual si la admitere

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu