Nu vor sa racim de la apa rece. Au grija sa nu ne incarcam excesiv facturile. Vor sa ne protejeze de afectiunile de plamani cauzate de aerul conditionat. Asa ca ne inchid curentul de 2 ori pe zi, cate doua sectoare o data. Si apoi pretexteaza ca pica din cauza transformatoarelor.

Eu propun sa va luati transformatoarele voastre de cacat si sa vi le bagati in cur. Cu prima ocazie imi montez panouri solare pe bloc.

3 comentarii. Leave new

 • frate, tu si consumi! lumea ‘se inverzeste’ si tu stai cu aerul conditionat 24/7. Nu poti sa faci umpic de curent, ca mine? Mai transpiri, dar nu consumi in halul ala. Militariul e plin de d-astia ca tine si va plangeti de Electrica. Ce sa faca, frate, ca au aceeasi infrastructura din ’76? Se fura peste tot in tzara, asta e! In orice caz, in afara de oamenii cu adevarat BOLNAVI (de inima, care nu pot suporta caldura), nu cred ca cineva are nevoie de AC!

  Răspunde
 • pai sa investeasca in infrastructura in pula mea ca de aia le dam atatia bani pe kilowatt

  Răspunde
 • Daca te-ai duce la un bazin ceva n-ai mai avea nevoie de aer conditionat in tot timpul zilei.
  off-topic – nu vreau sa jignesc pe nimeni dar umpic nu e cuvant- nu inteleg de unde il scoateti- si hoinare sa sti ca Electrica are cladiri destul de sigure.:P

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu