in Casual stuff

Coca Cola de lămâie vs. lămâie verde

Au apărut două tipuri noi de Coca-Cola, aşa că am luat câte o doză ca să le testez. Îmi place Pepsi Twist, deşi nu prea mai beau. Mă rog, nu prea mai beau Cola în general, dar e bine să fii informat pe lucrurile astea importante, cum ar fi aromele de Cola de pe piaţa din România. E o chestiune de business, de FMCG, desigur.

Coca-Cola lămâie, adică varianta galbenă, e prea acră pentru gustul meu. Pe vremea în care mai beam Cola, că am stabilit deja că acum nu mai beau, obişnuiam să mai pun o felie de lămâie într-un pahar şi să torn suc peste. Se mai ducea din acid în urma acelei reacţii chimi perfect naturale şi avea şi un gust acrişor. Eh, Cola cu lămâie este mai acră de atât. Iar dacă laşi un rest în cutie şi bei după câteva ore, când s-a dus acidul, rezultatul este de evitat.

Coca-Cola lămâie verde, în schimb, e fix ce trebuie. Asta mi se pare varianta câştigătoare, asemănătoare cu varianta în care iei o felie de lămâie şi o pui în pahar. Chiar şi după ce se duce acidul rămâne ceva cât de cât decent.

De ce ai vrea să bei Cola cu lămâie verde (în loc de Cola cu felie de lămâie) n-aş putea să vă spun. Poate că eşti într-un loc în care nu îţi permite să tai o lămâie şi să o pui într-un pahar. Sau poate că vrei să iei Cola asta în vârf de munte după ce ai terminat vreun maraton. Am înţeles că are alt gust dacă treci Cola cu lămâie verde prin pâine decât aia normală.

Altfel, mare atenţie să nu confundăm lămâia verde cu lime-ul, că nu sunt acelaşi lucru, da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu