A venit anotimpul ala pe care nu-l iubeste nimeni. e acel sfarsit de vara in care zilele incep sa se micsoreze, soarele apune rapid si se innopteaza pana sa apuci tu sa iesi in oras. E anotimpul ala care iti aminteste zilnic ca in curand o sa ai parte de scoala, ploaie si oboseala in week-end.

Dintr-o data devine muribunda vara asta. Trec zilele si sub ochii tai se duce putin cate putin. Nu mai e timp de planuri, trebuie sa treci la fapte. Timpul nu te asteapta si pana sa-ti dai seama o sa realizezi ca a venit toamna, ploua, lumea se inghesuie in mall si tu n-ai chef sa iesi din casa in conditiile astea.

4 comentarii. Leave new

 • Haha. Iubesc schimbarea asta! Abia astept s-o simt si eu. Hai, toamna, hai! 😀

  Răspunde
 • na ca m-ai deprimat 🙁 eu ador vara pacat ca se termina

  Răspunde
 • lumea se inghesuie in mall indiferent de anotimp. Pentru ca isteria tine tot anul.

  Stiu ca o sa ti se para ciudat, dar mie toamna imi insufla ceva pozitiv, optimist, nu o vad ca pe un sfarsit, ba dimpotriva, ca pe un inceput. Poate are legatura cu inceputul scolii… De obicei, toamna ma indragosteam… :p

  Răspunde
 • si mie imi place toamna.. doar sunt nascut toamna si de cele mai multe ori toamna am „astenii de primavara” doar ca nu-mi place momentul care precede toamna. nu-mi place sa stau si sa vad cum se sfarseste vara sub ochii mei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu