in Romanica noastra

Pentru ca iubim Bucurestiul si pentru ca niste oameni s-au hotarat sa organizeze activitati gratuite, aseara s-a iesit din casa cu mic cu mare. Desi se anunta aglomeratie mare pe sosea, la 9 jumate cand am ajuns la Izvor, era ca intr-o seara normala de… joi (sa zicem).

Bine… pietonii erau de 20 de ori mai multi si toata lumea se ducea spre concert. Cu putina abilitate (si mai multa experienta 😀 ) ne-am strecurat pe stradutze pe langa Lazar. Pac-pac pana la Izvor. Din fericire ne-am intalnit cu Simona care ne-a explicat cum sta treaba: nu se putea intra in parc. Yey! Asa ca am ajuns intr-un final la Antipa (pe aceasta cale as dori sa-i urez multa sanatate taranului care mi-a lasat loc fix cat sa ma strecor in unghi de 90 pe langa masina lui, desi eu parcasem in unghi de 45; m-am chinuit o gramada ca sa nu-ti ating harbu, dobitocule!).

La Antipa imbulzeala, dar mult mai lejer fata de ce-am vazut la Noaptea muzeelor. Pana am iesit noi incepuse sa se aglomereze.

Repet, initiativa e foarte misto. Pur si simplu faptul ca participa oameni care de obicei nu ies din casa mi se pare un succes. Sigur, mai sunt detalii de pus la punct dar e foarte bine ca exista activitati de genul asta. Hai cu editia a III-a!

1 comentariu. Leave new

  • pacat ca bucurestiul nu suporta atatia oameni iesiti pe strazi. pietoni inclusiv. am incercat sa gasim un loc unde sa bem un suc si am cautat muuult pana sa ajungem intr`un loc dragutzel.. si secret :))

    ar trebui sa se organizeze mai des astfel de actiuni.. poate nu se aglomereaza lumea ca la brad de fiecare data..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu