in Liverpool

Owen. Torres. Suarez. Acum Salah.

Ce au toţi în comun? Jucători super importanţi pentru club cu finaluri triste pe Anfield.

Owen a vrut neapărat la Real Madrid, unde n-a făcut mare brânză. Apoi a ajuns la Newcastle şi Manchester United. Oribilă trădare.

Torres s-a transferat la Chelsea, când echipa lui Abramovich era pe val. Mi-a lăsat un gust amar plecarea lui, chiar dacă n-a avut mare succes la londonezi.

Suarez a cerut transferul, a făcut tot felul de presiuni ca să scape. Chiar dacă a reuşit multe goluri pentru echipă, tot l-am scos de la inimă pentru felul în care a plecat.

Acum a venit cearta dintre Salah şi Klopp. Un jucător ieşit din formă şi un antrenor epuizat de cei 9 ani petrecuţi la echipă. N-ar fi trebui să se întâmple niciodată chestia asta. Şi totuşi s-a întâmplat. 

Făcând abstracţie de acest incident, cred că oricum Klopp n-ar fi trebuit să anunţe că pleacă la finalul sezonului. Dar zvonurile ar fi apărut oricum pentru că echipa trebuia să negocieze cu cineva, să facă un plan pentru sezonul următor, să fie urmăriţi nişte jucători pentru negocierile din vară etc. 

Chiar şi aşa, gestul lui Salah e oribil şi arată frustrarea la care au ajuns toţi jucătorii după ce au ieşit din lupta la titlu în ultimele etape. Erau în pole position şi cumva au pierdut controlul.

Probabil că e momentul ca Salah să plece, s-ar mai elibera din bugetul de salarii, intră şi nişte bani în conturile echipei, aşa că vor putea să aducă nişte nume noi în atac, acolo au fost cele mai mari probleme sezonul ăsta.

1 comentariu. Leave new

  • Anuntul lui Klopp a fost intempestiv pentru ca cel putin doua publicatii aveau informatia si au cerut o pozitie de la club inainte sa publice. Clubul (si tabara lui Klopp) au preferat sa comunice ei.

    Mo zice ca sta.
    Din pdv al clubului as vinde daca exista orice oferta peste £100m. Asta inseamna un plus de £20m p.a. economii la bugetul de salarii.

    Plus ca avem 3 jucatori de LM/LW care nu par a fi in apele lor. Cel putin unul va tb sa plece vara asta si sincer as opta pt Diaz, strict din motive financiare.

    Pentru 24/25 tinta va ramane calificarea in UCL, iar reconstructia in linia ofensiva e necesara.
    Plus ca in max 2 sezoane e nevoie de reconstructie si in aparare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu