in Casual stuff

In conditiile in care barilul de petrol a mers in jos inca de la inceputul crizei economice, baietii de la benzinarii ne iau la misto lasand aceleasi preturi. Caterinca e si mai mare cand apar cu ieftiniri penibile de genul 3 bani cand pe grafic se vede destul de clar ca pretul a scazut cu mult la suta. Are sens sa intrebam de ce nu platim si noi 3 lei pe benzina daca tot a scazut asa mult barilu?

Si totusi nu e asta problema ci faptul ca ne iau (din nou) de prosti. Titlu mare: Rompetrol ieftineste benzina si motorina. E ca in bancul ala prost. Astazi va schimbati. Intre voi.


 

5 comentarii. Leave new

 • CORECT! DEGEABA! SI TE INTREBI DE CE AS DA CU TOTI DE PAMANT. SPERANTZA MOARE ULTIMA, PRIETENE!!!

  Răspunde
 • Se spune ca scumpirea benzinei genereaza scumpiri in lant ale celorlalte produse. Ma intreb cand vom auzi de ieftiniri in lant. 😛

  Răspunde
 • pai isi permit sa ne ia de prosti pt ca nimeni nu protesteaza.

  in alte tari (presupun) ca la asa ceva ar iesi lumea in strada si ar urla. noi zicem „asta e” si ne vedem de viata.

  ceea ce inseamna ca au dreptate, SUNTEM niste prosti.

  Răspunde
 • @pinkISH: sper ca nu te referi la colega mea din liceu, Speranta :))

  @Paula: ar fi foarte amuzant sa vedem un reportaj d-ala in care sunt intervievati oameni din panificatie, macelarie si toate alea: ” domne.. n-avem ce sa facem.. s-a ieftinit mult benizina si suntem obligati sa ieftinim si noi produsu”

  @Clau: pai si cam ce-ai vrea sa facem? mai mult de dat cu gura nu prea avem ce sa facem. de boicotat strainii nu mai putem pentru ca petromul nu mai e de stat ca sa zici ca iei benzina noastra ieftina. iar de mers pe jos nu cred ca va merge prea multa lume.

  Răspunde
 • sa bagi tu benzina de la rompetrol !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu