in Caterinci, Politics

După ce PD-L a ieşit pe piaţă cu un slogan interesant, iată că vine răspunsul celor de la PSD. Nota 9 pentru idee, nota 10 pentru media placement (au început să le pună fix la Cotroceni, vis-a-vis de palat).

Iată OOHul de la PD-L:

PDL

Şi răspunsul de la PSD:

PSD

Să vedem acum ce răspunde PDL. Dacă răspunde.

LE: Foarte slaba reactia celor de la PD-L. Un sticker cu mesajul PSD: Furam tot, aluzie la mesajul furat. Se putea MULT mai bine.

13 comentarii. Leave new

 • Stiam de sloganul initial al PD-L, dar nu si de replica. Tare ideea. 🙂

  Răspunde
 • hai mah… 🙁 facusem si poza azi sa vorbesc despre asta…

  Răspunde
 • @Paula: replica a venit azi. cine a fost pe faza si s-a intors acasa special pentru a posta chestia asta, a postat 😛

  @Simona: citeste raspunsul de mai sus :)) yeah. i know. i’m a freak.

  Răspunde
 • mi se pare o copilarie…e ca si cum cineva ar mi-ar zice „esti prost” si as replica…”aaa ba nu!! TU esti prost!”. mi se pare lipsa de creativitate in replica data. nu inteleg dc atat hype pe chestia asta?!

  Răspunde
 • @gekko: interesant nu este mesajul ci abilitatea de a raspunde unui adversar. e genul de poanta pe care o gusta doar anumiti oameni si in acelasti timp e un mesaj pe care prostimea il ia ca atare.
  eu in primu moment am crezut ca psd a fost atat de genial incat sa le faca pe amandoua. asta era si mai tare. ei cu ei, noi cu voi (ca teaser) si pe urma revealul ei cu ei – pdl noi cu voi psd.

  Răspunde
 • banc- la granita dintre olteni si ardeleni- ardelenii- afis mare- frumos tare apai nimeni in tara n-o mai fi avand afis ca asta- tatai de frumos Doamne- cu mesaj dedicat oltenilor – SA NE PUPATI IN CUR! Oltenii suparati- cu prazu-n gura ridica o pancarda si mai mare- cu mai multe beculete- ce sa mai zici ca e intrarea dintr-un casino – cu o replica acida rau- SI NOI PE VOI! – same shit:)psd pdl:)

  Răspunde
 • apropo- e foarte probabil ca mesajul psd-ului sa fie scos destul de repede de acolo – tinand cont de faptul ca genul asta de reclama e cam ilegala- :-s

  Răspunde
 • @cetateanul: ai dreptate, dar ideea e ca si-au indeplinit scopul, platesc amenda dar au creat awareness, un buzz in media. si valva starnita nu poate sa o ia nimeni inapoi

  Răspunde
 • Ideea… (pe care vroiam sa o scriu si pe blog ) mai exista si de-al de prosti de-astia care nu au urmarit toata campania, si care vad, din senin, stand pe deal la Academiei doar Reclama cu pnl in stanga(ei cu ei) si psd in dreapta – noi cu voi. si romanul sta si se intreaba: mah da astia au facut alianta?
  Nestiind toata nebunia din spate.
  Si ajunge prostu acasa si afla ca nu e decat o impartire de noroi…
  si spune scarbit… eu cu mine!

  Răspunde
 • Mi-am zis parerea aseara. Ideea in sine e buna, dar pentru pliante mi-a parut aiurea sa vii cu aceleasi texte penebile: „Videanu, costanda etc. au furat iar noi am crescut pensiile si crestem alocatiile”.

  Răspunde
 • @simona: oricum o sa fie si de-ai lor prin parlament.

  @adi: ai dreptate. pun pariu ca agentia a incercat sa nu mai bage si textele respective, dar a fost ordin de partid.

  Răspunde
 • sector 3, imediat langa panoul psd, unul pus de curand de pdl.. 2 tipe f f bune se uita una la alta si zic „NOI CU CINE?”

  Răspunde
 • […] Când s-a gândit PSDul la un răspuns la campania OOH a PD-Lului, asta a fost prima variantă, cea sinceră. Pe urmă s-au gândit că nu dă bine la PR, s-au sfătuit cu consilierii şi au scos astea. […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu