Vorbeam azi cu mai mulţi oameni de la facultate despre ce se întâmplă cu colegii noştri de an şi activităţile lor extraşcolare. Şi fiind noi acolo între vipuri (glumesc, nu vă umflaţi în pene, băi) am observat că nu prea mişcă în materie de comunicare viitorii piarişti. Păcat. Pentru cei care sunt interesaţi să mai facă una-alta, uite nişte chestii mişto:

  1. PR Progress caută un om pasionat de PR. Au nevoie de un colaborator care să ştie engleză, internet şi PR. Proiectul e mişto şi merită să vă încercaţi norocul cu un mail la adela@prprogress.ro
    Sigur mai înveţi una-alta lucrând cu nişte specialişti din domeniu.
  2. MaiMultVerde caută un intern la Departamentul de Comunicare. Strategii de comunicare si alte chestii piaristice sub îndrumarea managerului lor de comunicare. Detalii aici.
  3. Colegii din Prime organizează PR&AD Fair, târg de internshipuri şi joburi. Printre altele, o să fie şi un workshop al celor de la Friends. Detalii… habar n-am unde, eu am văzut pe forumul facultăţii 😛  Târgul e în perioada 13-14 martie la Palatul Şuţu.

Asta ca să nu vă mai plângeţi că nu vă bagă nimeni în seamă şi nu aveţi ce face 😛 Eu m-aş băga la 1 şi 3 pentru că nu sunt genul ecologist.  Totuşi, nu sunt aşa pasionat de PR deci probabil ne vedem la workshopul celor de la Friends 😛

LE: Detalii despre PR & AD Fair aici. Congrats colegelor mele care s-au ocupat 🙂