in Casual stuff, InConcert.ro

Recapitulare octombrie

versiunea20

Dragă buni, află despre noi că suntem bine…

Luna octombrie a fost… intensă. Work & fun. Mai o aniversare, mai o noapte nedormită. Ah da, am început şi facultatea. E frumos că avem lunea şi miercurea libere (interesant, nu? – aşa am zis şi eu).

Punctual:

Am dat drumul (ÎN SFÂRŞIT)  la versiunea 2.0 a ÎnConcert.ro

În poza de mai sus vedeţi cam în ce hal arată.

Am fost la Kumm în clubul Ţăranului şi mi-am amintit de un concert Luna Amară de acum un an şi ceva la care am fost cu toată gaşca Netjunkie.

Am fost la Veritasaga în Fabrica, am cântat cu băieţii şi am intrat în depresie :)) majoritatea celor prezenţi aveau peste 20 de ani şi în momentul de faţă nu mai ascultă hip-hop. Dar amintirea a rămas 🙂

Am fost la Britpop Express tot în Fabrica şi am descoperit Vive la Noiz. Grimus vor continua şi ei să urce. Chiar cântă bine.

În aceeaşi seară am fost la concert Grasu XXL în noul club Malibu. Tot de dragul vremurilor bune.

Am ajuns şi la conferinţa de lansare a albumului KUMM –  Far From Telescopes şi am avut ocazia să ascult albumul mult înainte de publicul larg 😀

Am prestat şi un maraton de concerte cu Alina Manole la Clubul Ţăranului, urmat de Lansare Rain District, urmat de concert Maximilian.  A doua zi mă simţeam de parcă aş fi băut toată noaptea.  Nu recomand.

Am fost şi la conferinţa de presă Natalie Cole, urmată de un concert Mike Godoroja şi Analia Selis. În ziua următoare am fost la concert Natalie Cole, că doar nu ţinuse degeaba conferinţa aia de presă.

Şi ca să închei luna ciclic, ca într-o nuvelă de Slavici, am fost la lansarea Kumm în Silver Church.

Nu sunt decât 10 concerte. Într-o lună. Şi da, am ajuns şi pe la facultate, nimic interesant din păcate.

În afară de asta n-am făcut mare lucru. Nici nu cred că aş fi avut când.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu