in Politics

Hai cu alegerile alea mai repede

Nu se mai face odată 7 decembrie? Eu unul m-am săturat de alegerile astea. De campanie n-am avut parte, dezbaterile au fost slăbuţe, rezultatele predictibile. În schimb s-a creat o tensiune incredibilă între oameni. E prima oară când văd discuţii atât de aprinse, certuri şi nervi din cauza politicii. Băsescu, Geoană… fockit! până la urmă tot n-o să ne fie mai bine, sunteţi conştienţi de asta, nu? O să votăm ca să stabilim cât de rău să fie. (nu, nici cu Antonescu nu era combinaţie, în caz că vă făceaţi iluzii).

Numai prostii, spam şi linkuri cu pagini funny au circulat săptămânile astea pe twitter. Şi pe lângă asta, o mulţime de oameni care pot fi consideraţi lideri de opinie au ales să-şi exprime opţiunea pe twitter. Şi nu asta m-a deranjat, ci faptul că au spus-o în mod repetat. Aş fi preferat să nu-i văd cum îl susţin pe Antonescu, Băsescu sau Geoană. Eu pot s-o fac pentru că oricum nu mă vede/ştie nimeni, dar când eşti un nume în domeniul tău de activitate, e mai bine să te abţii.

Poate n-aţi observat dar e o tensiune în aer. De fiecare dată când se ajunge la politică toată lumea devine suspicioasă „ăla oare cu cine votează?”.

Hai că vine Crăciunu şi trebuie să ne bucurăm de moment. Fuck politics!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu