Când Bobby Voicu a renunţat la Yahoo m-am gândit că sigur o să facă ceva mişto. A urmat o perioadă în care a făcut consultanţă, a ajutat oameni (şi pe noi 🙂 ), a susţinut conferinţe, etc. etc. şi… la un moment dat şi-a anunţat proiectul: internaţional, mare, hit! Şi m-am gândit la ceva uriaş. Mă aşteptam la ceva imens. Cred că nici un OS nu mi s-ar fi părut big enough.

În momentul în care am aflat că marele proiect al lui Bobby este Revvnation am fost dezamăgit. “Cum, adică Bobby îşi investeşte toate resursele şi timpul într-un joculeţ cu maşini?” Mi s-a părut un mare fâs.

După ce am primit invitaţia pe Revvnation mi-am dat seama că e al naibii de greu ce-au început băieţii să facă acolo. Şi că o să fie tare mişto în momentul în care vor face tot ce şi-au propus.

Momentan îmi pare rău că n-am ce face mai mult de 30-40 de minute pe zi. Dar până şi pentru asta a fost nevoie de luni bune de muncă, pentru un joc luat de la 0. Am fost fan The Crims o vreme, dar de atunci nu m-a mai prins niciun joc online. Nu tu farmville, nu tu triburile, nimic. Acum abia aştept să pot face mai multe chestii în Revvnation. Până atunci vă poftesc să-mi solicitaţi invitaţii. Am văzut prin profil că aş avea câteva.

*ştiu, titlul n-are absolut nicio legătură cu ce-am scris