Nu pot să mă abţin. Trebuie să pun melodia asta a lui Chilian. Pentru că toată lumea din sala alăturată ar fi intervenit azi. Pentru că cei din sală ar fi zis şi ei ceva, dar nu şi-au dat seama că e momentul. Sau n-au crezut că ia amploare chestia. Sau nu şi-au dat seama. Sau nu erau atenţi 🙂

3 comentarii. Leave new

 • Cristina Bogdan
  ianuarie 24, 2010 12:01 am

  Daca „anul de eroi” ar fi reactionat in timpul examenului cu aceeasi vehementa cu care si-au povestit dupa examen nemultumirea, poate s-ar fi schimbat ceva in cursul examenului. Unde va e solidaritatea, copii frumosi? De ce ne-am obisnuit sa ingaduim sa devina unul nebunul satului sau Don Quijote? Mai ales atunci cand ii si dam dreptate. Bine ar fi sa va aratati solidari macar acum, in ceasul al 12-lea… Si va spune asta cineva care, teoretic cel putin, joaca in echipa „adversa”.

  Răspunde
 • Tre’ sa faci cumva legatura cu celelalte posturi, in cazul in care cineva din facultate ajunge din Google pe acest post si nu pricepe legatura. Ajuta-i!

  Răspunde
 • Si piesa asta zici ca-i de pe coloana sonora de la Twin Peaks, peste care vorbeste un poet. Marele Chilian, un zero taiat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu