Luni seară arena din piaţa Delfinului arăta ca un vulcan încins. Mulţi suporteri, unii dintre ei veniţi cu copiii la stadion, accidentări de ultim moment şi răsturnări spectaculoase de rezultat, au fost ingredientele unei etape care ar putea rivaliza cu orice campionat puternic din vest.

Echipele s-au întărit mult faţă de etapa trecută, însă pentru unii s-au simţit numeroasele absenţe provocate de accidentări. AlexVeja şi Cart00n, doi oameni de bază nu şi-au putut ajuta echipele iar asta s-a văzut pe teren.

Nebărbieriţii şi-au arătat valoarea şi de această dată, reuşind să câştige competiţia. Au fost ajutaţi de inspiraţia lui AdrianCiubotaru, care l-a păstrat în teren pe Hoinaru, în ciuda evoluţiei dezastroase din etapa precedentă. Mai mult, antrenorul din teren al Nebărbieriţilor a lucrat foarte mult la psihicul jucătorului, dându-i permanent încredere şi în cele din urmă reuşind să-l motiveze. Nebărbieriţii nu au fost lipsiţi de emoţii, ultimul meci, derby-ul cu Revvnation, fiind pierdut la limită cu 1-0.

În final s-a văzut cât au contat sfaturile lui Toma Nicolau, golgheterul echipei în etapa precedentă. Tânărul nemţean a insistat foarte mult pe problema golaverajului iar nebărbieriţii n-au uitat şi au forţat în fiecare meci. Totul a fost mai greu cu Adrian Ciubotaru evoluând accidentat. După meci căpitanul a declarat:

Meciuri de genul acestora nu se ratează. Am tras de mine, am forţat şi uite că a meritat. Este victoria băieţilor, eu doar am pus umărul, am încercat să dau ce aveam mai bun (iniţial am vrut să dau cărţi).

Revvnation, echipa construită din cenuşa campionilor de la FC Rugby, cu Lucian Marin refăcut complet, a reuşit să adune 5 victorii din 6. Deşi n-au avut o evoluţie spectaculoasă, băieţii lui Bobby Voicu au reuşit să piardă un singur meci iar la final au încercat să forţeze accederea pe primul loc. N-a fost să fie, cu MihaiTeo în zi mare în poarta Nebărbieriţilor, dar CezarV şi ai săi vor porni următoarea confruntare cu mai multă ambiţie.

Titlul de golgheter s-a împărţit de această dată între AlexCârstea şi Lucian Marin, primul reprezentând revelaţia etapei. Cu 5 goluri marcate, nebărbieritul a reuşit să-l facă uitat pe Toma Nicolau, fiind un partener de joc excelent pentru Adrian Ciubotaru şi ai săi.

A surprins şi apariţia pe teren a lui BTO, veteranul retras mult prea devreme din activitate. Evoluând ca stoper în lipsa lui Bogdan Marin, BTO a arătat că nu degeaba a fost monitorizat de marele Real Madrid. Cu nişte tacklinguri demne de Premier League, veteranul de la Cimentul Fieni a fost trecut ulterior pe bancă, însă cu el în teren alta ar fi fost soarta Cimentului.

Puţini ştiu că BTO şi-a început cariera în… rugby, iar fotbalul a fost iniţial o pasiune. Au urmat însă ani de carieră în sportul cu balonul rotund iar ulterior, o poveste încheiată mult prea devreme.

Retrogradata etapei  a fost echipa JustForFun. Puţine lucruri s-ar putea spune despre băieţii lui JustForFun. Cu o echipă nelipsită de valori, tinerii au jucat relaxaţi dar n-au fost destul de pregătiţi fizic.  Mai mult, în meciul contra Nebărbieriţilor au acuzat şi arbitrajul. Andrei Bicky ne-a declarat:

“S-a flueirat constant împotriva noastră. Arbitrul i-a împins spre poarta noastră non stop. Mai avea puţin şi băga mingea în poartă! A fost un henţ mai mult decât evident la golul lui Ciubotaru. Dacă Hoinaru era pe Casa Poporului la faza aceea, henţul se vedea de pe lună!”

De cealaltă parte, Hoinaru a declarat după meci că mingea nu l-a atins în mână. “De multe ori se fac greşeli în favoarea sau în defavoarea unei echipe, însă acum nu a fost cazul. Mingea s-a oprit în picior, mână nu avea ce căuta acolo. Dacă mă lovea mingea, aş fi recunoscut, oricum nu s-ar mai putea face nimic acum. Nu înţeleg de ce se vrea să ni se umbrească succesul” a tunat Hoinaru.