in Casual stuff

Campioni am fost, campioni suntem…

În timp ce Etherfast şi Ciops erau la vecina Bulgaria, Andreea (o paisprezecime din BEC Media), se ocupa de un simpatic eveniment vineri seara la AFI.

LaserMaxx şi Life After Work ne-au invitat să ne jucăm în AFI Cotroceni. Pe lângă lasertag, fusball şi air hockey, mai erau tot felul de jocuri simpatice menite să destindă populaţia stresată de muncă. Air hockey s-a jucat, twister s-a jucat, dar noi de fapt pentru laser tag venisem.

Total întâmplător (pe cuvânt de cercetaş) am nimerit în echipă cu Simona şi Luci. Pe lângă asta, restul omuleţilor jucau prima dată. Nu ne-am agitat prea tare dar tot a ieşit măcel la un moment dat, cu 20.000 la -50 😀

Deci cum s-ar spune, un alt trofeu pe care să-l punem în vitrină. Ne lipsesc doar trofeul şi vitrina.

Mişto a fost cu organizarea şi practic Life After Work asta face. Sunt o grămadă de activităţi offline pe care nu mai staţi să le organizaţi voi, le organizează ei. Bani să fie, că se găsesc chestii de făcut. Şi ştiu o groază de oameni care încheie o săptămână de muncă şi se duc acasă deşi ar ieşi dar n-au cu cine. Sau dacă au cu cine, parcă ar face ceva, dar nu ştiu ce, parcă ar strânge prietenii dar le e lene. Eh, când e totul într-un cadru organizat e mai uşor.

În altă ordine de idei, LaserMaxx tot face parteneriate mişto, printre care şi cu Trenta Pizza. Dacă băgaţi un lasertag şi pe urmă comandaţi o pizza, aveţi reducere.  Asta aşa, ca idee. Sfatul meu e să nu mâncaţi totuşi între jocuri. Că cine ştie cum vă întâlniţi în viteză cu vreun panou sau chiar cu un perete…

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu