A fost Noaptea Agenţiilor, eveniment cu pronunţat caracter hipsteresc, aşa cum anticipam. A fost interesant şi nu prea. Am ajuns doar la 6 agenţii, din diferite motive. Îmi pare rău că n-am fost şi la Saatchi şi că Webstyleru e în munţi. Dar să le luăm pe rând.

MB Drăgan Nu era Mihai Drăgan acolo, dar erau Alex Buga, Dan Berte şi Maria Olteanu. Mă rog, nu numai ei. Lume, caterincă, pacman pe ditamai peretele. Mai un punch, mai  o limonadă, mai un highscore la PacMan. Sediul lor e foarte mişto, dar momentan strada e sub asediu. E probabil în top 3. Mi-ar plăcea un birou ca al lor.

Rusu – Borţun Căsuţă mai veche, pe modelul Millenium, cu un aer interbelic. Uşi înalte şi curte simpatică. Muuuultă lume în curte, ceva feţe cunoscute, atmosferă mai agitată decât la prima oprire. Totuşi, prea agitată pentru gusturile mele, am plecat repede. Ce-i drept, când nu poţi să bei şi nici nu cunoşti multă lume, să intri în vorbă cu necunoscuţi nu prea e fun.

Grey Aici mi-a picat faţa. La propriu. Ştiam că Grey are un sediu mare, dar nu intrasem decât foarte puţin în curte. De data asta am avut ocazia să studiez toată clădirea. Că e o ditamai clădirea. Palatul lui Becali e sugar pe lângă sediul Grey. La intrare un candelabru imens, totu în marmură, ce scări, ce uşi! Superb. Zici că eram la muzeu. Iar mansarda la care stă creaţia e mult prea mişto ca să fie adevărată. Ca să nu mai spun că în curte era un super concert şi plin de lume. La Grey aş merge de plăcere să muncesc. Gratis.

Leo Burnett Când am ajuns era jos un mare party. Fooaaaarte mulţi hipsteri. Ne-am învârtit puţin şi am plecat. Ce-i drept, am ajuns şi târziu. Clădirea nu-i aşa şi nici pe Leo nu-l găsiţi ca aici, dar e nice.

Green Pixel David Pripas şi Alex Tunaru jucau rugby-tag. Lumea îi încuraja, înauntru se făcea karaoke cu fetele de la Orlando Interactive. Căsuţa lor e în spatele unui bloc mare de pe Ştefan cel Mare şi cred că au mari probleme cu locurile de parcare, în rest părea nice. Puţin pe stilul Rusu Borţun.

Headvertising Ultima oprire a fost la The Ark. Clădirea o ştiam şi sediul Head îl văzusem prin poze. E. Dacă e, e. După Grey e probabil pe locul 2, mai ales că oamenii au fost foarte simpatici şi ne-au arătat una-alta. La cel mai fericit birou al publicităţii româneşti stau împreună Bogdana şi Şerban Alexandrescu. În rest, aerul e hipsteresc şi acolo, dar nu foarte. Cu amplasamentul am eu o problemă, că nu mi-aş lăsa maşina parcată o zi întreagă acolo.

Dacă era mai lungă şi mai interesantă, noaptea agenţiilor era şi mai tare, dar deocamdată a fost bun şi programul ăsta de vizitare. Cum altfel ajungeam să văd super sediul Grey?

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu