Eu eram aproape golan în liceu, sau cel puţin umblam cu nişte golani. Şi altercaţii au tot existat de-a lungul timpului dar bătaie serioasă n-am luat niciodată. De fapt, nu cred că am prea încasat în 4 ani de liceu. O singură dată şi-a luat-o cineva de la noi din grup, dar a fost greşeala lui în totalitate, eram depăşiţi numeric rău de tot.

Oricum, conflictele astea nu se rezolvă cu schimburi de pumni totdeauna. Ştiu că făceam karate la Rapid (nu mă întrebaţi ce stil că nu ştiu) şi mâncam bătaie non stop pentru că eram vreo 4-5 stelişti declaraţi şi restul rapidişti.  Dar senseiul ne zicea de fiecare dată că trebuie să încercăm să aplanăm conflictul pe cât posibil.

Dar dacă nu reuşim să aplanăm conflicte, bine ar fi să ne descurcăm puţin la bătaie. Şi aici intervine Alex Lungu, prieten şi fan înfocat al lui Liverpool. El scrie de ceva timp pe WebSelfDefense şi pentru pasionaţi scrie bine. E o nişă care are nevoie de proiecte online din punctul meu de vedere. Începând cu sâmbăta care vine (27 noiembrie) Alex organizează cursuri de auto-apărare la Exclusive Fitness Club. Din ce-am înţeles eu cursurile sunt pentru fete, dar poate o să facă şi un curs pentru băieţi, că şi noi trebuie să ne apărăm de golani.

Nişte detalii despre cursuri găsiţi aici. Despre cât de „bătăuş” e Alex puteţi să citiţi aici. Alte detalii despre stilurile pe care le practică găsiţi pe blogul lui. Iar dacă mai aveţi întrebări le aştept şi eu aici. Promit să le transmit mai departe.

PS: Da, are prietenă.

1 comentariu. Leave new

  • Merci frumos. Cursurile nu sunt numai pentru fete, primim si baieti. Doar ca baietii nu vor avea ocazia sa-si dea pumni si picioare in cap asa cum vor majoritate, ci vor invata ce invata si fetele. Vedem, daca se strange gasca de baieti putem da drumul si unor cursuri mai „intensive”, de ce nu…

    btw…toate bune si frumoase…dar mi-ai dat cu firma in cap cu PS-ul…mi-ai alungat toate admiratoarele :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu