Revoluţia din Egipt e în prim-plan zilele astea. Mai ales după ce autorităţile egiptene au tăiat internetul, au interzis câteva posturi de televiziune şi au ridicat ceva licenţe de funcţionare.

Advertising Age a publicat topul agenţiilor de publicitate pe 2010. No.1 este Wieden & Kennedy, urmată de McGarryBowen şi Mullen. Pentru mine McGarryBowen (agenţia anului în 2009) a fost o adevărată surpriză, americanii având o evoluţie mai slabă în ultimul an. Lista completă şi detalii aici.

După ce Patriciu s-a retras din reţeaua Corect, SRS reuşeşte cu greu să facă faţă situaţiei şi propune micşorarea salariilor. Amănunte.

Manly.ro – singura revistă online dedicată exclusiv bărbaţilor –  s-a lansat joi printr-o petrecere mondenă cu multă lume bună şi ceva bloggeri.

După o lungă aşteptare, Cristina Chipurici – una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe din .ro – a lansat Pyuric.ro (ştiu, sunt de un subiectivism patologic).

În SUA toată lumea se pregăteşte pentru SuperBowl. Mai ales Twitter care a lansat un microsite sponsorizat de VISA. Tot pe Twitter se bazează şi BrandBowl2011 – proiectul lui Edward Boches şi al colegilor săi de la Mullen.