Revoluţia din Egipt e în prim-plan zilele astea. Mai ales după ce autorităţile egiptene au tăiat internetul, au interzis câteva posturi de televiziune şi au ridicat ceva licenţe de funcţionare.

Advertising Age a publicat topul agenţiilor de publicitate pe 2010. No.1 este Wieden & Kennedy, urmată de McGarryBowen şi Mullen. Pentru mine McGarryBowen (agenţia anului în 2009) a fost o adevărată surpriză, americanii având o evoluţie mai slabă în ultimul an. Lista completă şi detalii aici.

După ce Patriciu s-a retras din reţeaua Corect, SRS reuşeşte cu greu să facă faţă situaţiei şi propune micşorarea salariilor. Amănunte.

Manly.ro – singura revistă online dedicată exclusiv bărbaţilor –  s-a lansat joi printr-o petrecere mondenă cu multă lume bună şi ceva bloggeri.

După o lungă aşteptare, Cristina Chipurici – una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe din .ro – a lansat Pyuric.ro (ştiu, sunt de un subiectivism patologic).

În SUA toată lumea se pregăteşte pentru SuperBowl. Mai ales Twitter care a lansat un microsite sponsorizat de VISA. Tot pe Twitter se bazează şi BrandBowl2011 – proiectul lui Edward Boches şi al colegilor săi de la Mullen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu