Vineri s-au lansat oficial nişte chipsuri exelente – Lay’s Rumeniti la Cuptor. Le-am descoperit total întâmplător şi am tot mâncat în ultimele săptămâni. Sunt la fel ca chipsurile obişnuite doar că nu simţi gustul de ulei. Iar 70% mai puţin ulei înseamnă că nu rămâi cu grăsime pe mâini şi poţi să mănânci 2-3 pungi fără probleme.

Aşa că mi-am început weekendul printr-o întrecere culinară. Din partea bloggerilor: Pietricel, Tara, eu şi Nihasa. Din partea bucătarilor profesionişti: Victor Melian. Din partea aspirantelor cu mare talent: doamna Mariana.

Pentru că talentul culinar nu ne permitea să alcătuim o echipă puternică a bloggerilor, am nimerit fiecare în altă echipă. Şi eu am nimerit la fix: într-o echipă în care n-a fost nevoie să fac mare lucru. Am gătit pe rând bruschette şi pui umplut la cuptor. Dacă bruschetele au ieşit într-o prezentare extraordinară, motiv pentru care am stat cu ele vreo 20 de minute la poze, puiul era cel mai bun pui pe care l-am mâncat în ultimii ani.

Şi cu aşa preparate cum să nu câştigi locul 1? 😀 Ce-i drept, dacă nu era doamna Mariana, probabil că tăiam şi acum la roşiile alea :))
După experienţa asta mă gândesc să-mi fac un blog culinar. Cum ar suna cuhoinaruinbucatarie.ro? sau Bucataria lui Hoi? 😀

 

4 comentarii. Leave new

 • Cuhoinaruinbucatarie.ro?? :)))) Mai, sa stii ca se aude ca naiba..dar in acelasi timp e super funny!! 😛 Daca tu crezi ca ai talent!! Pana una alta, si mie imi plac chipsurile astea. Tot imbuc pe la munca din alea cu sare. Sunt satioase rau!!
  Sa ne anunti cand te vei apuca de bucatarit!!

  Răspunde
 • Bucataria lui Hoinaru. Ahoi bucatari :))…

  Răspunde
 • Si eu am dat peste chips-urile alea tot din intamplare si sunt kind of addictive, asa ca incerc sa nu-mi umplu cosul de cumparaturi doar cu ele. Merg si in salata. 🙂

  Răspunde
 • Andra..in salata?? Vrei sa imi spui cum faci asta? Nu am incercat sa pun chipsuri in salata!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu