Miercuri apărea versiunea de iPad a Gazetei Sporturilor. Cu un abonament de 2.99 euro pe lună şi 250 de mb. Orlando a testat-o şi are câteva păreri.

Weekendul a fost dominat de campanii cu bloggeri: vineri se termina Siemens Amazing Race, tot vineri începea o nouă ediţie a Festivalului de Teatru de la Sibiu, sâmbătă la Cluj era preparată cea mai mare frigăruie iar la Bucureşti avea loc Tabăra de reformare Heineken. Tot în acest weekend 10 bloggeri au fost prezenţi la #bizamsterdam.

Vineri eMag anunţa o nouă serie de produse disponibile: cărţile. Ce urmează? Sau mai exact, în cât timp va deveni un Amazon de România?

RDS anunţă hot spoturi wifi cu acces gratuit în diferite spaţii publice (gări, parcuri, baruri, restaurante). Detalii.

La mijlocul săptămânii Twitter a schimbat din nou setările legate de notificări şi a introdus opţiunea primirii unui email pentru fiecare reply sau RT. Tot săptămâna asta Twitter a cumpărat TweetDeck, cel mai folosit client de desktop şi a introdus un nou feature de afişare.

Bobby Voicu a anunţat marţi că s-a retras din proiectul Manly.ro. Pe Bobby îl va urma şi Toma Nicolau, ex-Project Manager. La conducerea siteului dedicat în totalitate bărbaţilor rămâne Răzvan Dinu.

În alte ştiri pe scurt: s-a lansat bursadedomenii.ro, HBO a lansat HBO Connect – ceva platforma socială iar Lady Gaga îşi vinde albumul cu 99 de cenţi pe Amazon.

1 comentariu. Leave new

  • bursa asta de domenii suna bine. ma gandeam ca si-a schimbat rnc-ul politica si, cand colo, e clasica manevrea romaneasca:

    „Nu se poate pune in vanzare un domeniu.ro. Conform RoTLD, este interzisa vanzarea domeniilor .ro, transferul opereaza cu titlu gratuit. In cazul in care vindeti un site care este legat de un domeniu .ro, veti primi pretul pe site, iar domeniul se va transfera gratuit. „

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu