După primele două excursii Redescoperă România tot mai mulţi oameni şi-au manifestat dorinţa de a participa. Doru şi Alina au răspuns la momentul respectiv la întrebarea Cum ajungi în Redescoperă România?

Însă între timp organizatorii s-au gândit să schimbe puţin regulile jocului, astfel încât mai multă lume să aibă şansa de a participa la experienţa asta. Cum zicea şi Doru, ca să ajungi într-una dintre cele mai râvnite campanii online de anul acesta, trebuie să ai un skill. Trebuie să faci ceva, să fii util grupului. Într-un fel, Redescoperă România e o gaşcă de expediţie: ai nevoie de un medic, de un bucătar, de un luptător, de un fotograf şamd. Nimeni nu merge pe ochi frumoşi.

Până pe 1 iunie aveţi la dispoziţie 3 wild carduri (ca la tenis) pentru excursia din Transilvania, desfăşurată între 12 şi 18 iunie. Trebuie ori să faceţi poze mai bine ca Doru Panaitescu, să faceţi filmuleţe mişto ca Răzvan Baciu, sau să povestiţi chestii mai interesante decât Augustin Radu.  Detalii şi mostre pe blogurile băieţilor.

Mult succes! Chiar o să aveţi nevoie 😛

Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.