Am ajuns de vreo două ore la Bucureşti, după un maraton de 3 zile Bucureşti – Timişoara – Şag – Bere Timişoreana – Timişoara – Terapia – Şag – Timişoara – Bucureşti.

Singurul lucru pe care mai pot să-l spun e că-i groaznic de lung drumul. Şi te termină psihic. Cu tot cu opriri de vreo 2 ore şi mers în limite legale am făcut 11 ore la dus. Iar la întors vreo 10, tot cu două pauză. Dar tot pare că ar fi la capătul lumii.

Să nu mă înţelegeţi greşit, cei de la Mareea au fost mai mult decât amabili şi ne-au plimbat cu o dubiţă Mercedes, însă pe drum au fost cel puţin 4 accidente, TIRuri răsturnate, poliţie, sate, drumuri în lucru. Parcă fiecare drum avea o porţiune în lucru. M-a terminat psihic traseul ăsta, şi nici măcar n-am condus eu.

Şi n-a fost doar pentru noi lung, Gaben a făcut 8 ore din Cluj până în Timişoara. Deci parcă fix în weekendul ăsta a fost mai departe ca niciodată Timişoara. Dar a meritat fiecare kilometru parcurs. Detaliile mâine.

#TimişoaraNoastră e un proiect prezentat de Bere Timişoreana si susţinut de Hotel Timişoara. Parteneri: MareeaLucas Super SandwichSkoda Timsoara şi Pizzeria Rustica. Ghidul nostru a fost Dan Caramidariu, iar voia bună de seara a venit de la Trabucuri.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu