in All Sports

Despre BCR Ladies Open, cât se poate de obiectiv

Acum, că s-a terminat nebunia cu BCR Ladies Open (chiar dacă finala a fost acum 2 săptămâni, munca echipei de organizare continuă), încerc să trag câteva concluzii legate de turneu. M-am bucurat foarte mult atunci când cei de la Federaţie au acceptat să lansăm conturile prezenţa în Social Media cu ocazia turneului. A fost o provocare, mai ales că am prins lucrurile din zbor şi am mai adaptat pe parcurs, Federaţia nefiind inclusă în planul iniţial de promovare online.

Am fost la Academia de Tenis Herăstrău aproape în fiecare zi, am vorbit cu bloggeri, am întâlnit colegi, vechi prieteni şi iubitori ai tenisului. Pentru că am jucat la rându-mi tenis, Federaţia n-a mai fost un simplu client, m-am implicat în calitate de pasionat al sportului în general şi al tenisului în special. Iar percepţia generală a fost foarte bună. Toţi au fost impresionaţi de desfăşurarea de forţe de la Herăstrău, care reuşea să creeze atmosfera aceea de turneu pe care o aveam până acum doar la competiţiile de băieţi.

Aşa cum zicea Nihasa, BCR Ladies Open a fost primul eveniment sportiv în cadrul căruia bloggerii au avut un tratament special, separat faţă de presă. Poate chiar mai bun decât presa. Pe lângă accesul în tribune şi la centrul de presă, Provision a amenajat o zonă VIB (Very Important Bloggers) în care erau laptopuri, calculatoare, internet wireless, prize şi băuturi reci pentru bloggerii care au participat la eveniment şi care puteau astfel să transmită în timp real informaţii şi fotografii.

Şi dacă tot vorbim de bloggerii prezenţi, eu am avut câteva suprize foarte plăcute referitoare la prezenţă, activitate, implicare. M-a surprins dedicarea pe care au arătat-o Lucian, Adi şi Andrei. Ei au venit aproape în fiecare zi, au văzut meciuri, au scris şi au pus suflet.

Am învăţat odată cu BCR Ladies Open (mai exact, mi s-a confirmat) că pe măsură ce creşte traficul scade nivelul de implicare al bloggerului şi că excepţiile sunt foarte rare şi deosebit de valoroase. Şi am mai învăţat că poţi să găseşti poveşti emoţionante în cele mai simple lucruri sau poţi avea parte de păreri avizate dacă îţi doreşti cu adevărat.

Mulţumesc tuturor celor care au participat anul acesta la BCR Ladies Open România, anul viitor sper să avem la Bucureşti primul turneu WTA.

Până atunci, puteţi găsi Federaţia Română de Tenis pe Facebook, Twitter şi Youtube.

Foto via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu