Două ştiri legate de Apple: marţi se lansa iPhone 4s, joi era anunţată moartea lui Steve Jobs.

Joi, Bobby Voicu anunţa plecarea sa de la Intact Interactive. Se pare că va pleca în SUA la începutul anului. Detalii.

McCann Erickson România este agenţia anului la Golden Drum, Leo Burnett este reţeaua anului. Românii au câştigat cu American ROM, Nunta Vodafone, Cerebel şi Chivu. Vodafone este clientul anului. Au mai câştigat Propaganda cu piesa jucată live pe Facebook şi Next cu spotul pentru IQads. Detalii.

Victor Kapra a fost în SUA, la Oracle OpenWorld. Evident, puţină lume a scris despre asta, pentru că nu e nici senzaţional, nici exclusiv.

Joi a avut loc un nou eveniment al expoziţiei de Ciorne 1.0 de la Caffffe Creativa. Detalii.

Andrei Haţegan, pe care îl ştiţi mai bine ca vocal la The Amsterdams decât ca om de publicitate de la MRM, a lansat shopul de creaţie Dr. Like. Detalii.

În alte ştiri pe scurt: Millenium Bank a lansat aplicaţia MilleniumRO, Dan Silviu Boerescu e director editorial la Tabu, Pagina de Media a împlinit 3 ani, Cosmin Stan pleacă şi de la Realitatea (unde lucrurile nu merg prea bine), a fost publicat un nou studiu privind reţelele sociale în România, Facebook lansează o nouă unitate de măsură, Efix încearcă un nou viral, iar Youtube a lansat un canal dedicat politicii din SUA.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu