Până să ajungi la conferinţe gen How to web, Netcamp sau chiar Webstock, e indicat să începi cu conferinţele studenţeşti. Eu am fost prin facultate la o serie de evenimente dedicate studenţilor, organizate atât de asociaţia din care făceam parte – DaAfaceri, cât şi de alte asociaţii.

De multe ori nivelul discuţiilor la astfel de conferinţe e foarte ridicat, iar tot mai mulţi profesionişti din diferite domenii acceptă să participe. Anul acesta MarkeTHINK, seria de workshopuri organizate de DaAfaceri, adună nume importante din domeniul comunicării: Sorin Psatta, Răzvan Mătăşel, Bogdan Theodor Olteanu, Mugur Pătraşcu şi nu numai.

Până pe 6 decembrie, orele 23:59, mai aveţi timp să aplicaţi pentru unul dintre cele 30 de locuri la workshopurile ce vor avea loc între 12 şi 15 decembrie. Programul detaliat e aici. Lista de speakeri este aici. Şi pentru că s-au mai schimbat vremurile, veţi avea ocazia să realizaţi o campanie integrată de marketing pentru Grolsch, un brand foarte cool, la care s-a muncit mult încă de la lansare.

Puteţi aplica pentru MarkeTHINK aici.

Despre DaAfaceri

DaAfaceri este o organizatie de studenti din ASE, infiintata in 2003. DaAfaceri
urmareste dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si dezvoltarea
profesionala a acestora pentru o mai buna integrare in mediu de afaceri din Romania.

Persoana de contact

Project Manager Carmen Meculescu carmen.meculescu@daafaceri.ro

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu