A mai trecut ceva timp, am mai văzut o serie de filme. După cum urmează:

Tower Heist – o comedie imprevizibilă, cu o grămadă de momente funny. Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick şi Tea Leoni. Jefuirea unui bogătan e o misiune destul de grea atunci când jobul tău ţine ade administrarea unei clădiri de lux. Mi-a plăcut că nu se termină ca toate comedioarele astea cu vedete de la Hollywood.

In Time – Justin Timberlake, acest cântăreţ-actor, urmaşul lui Frank Sinatra şi Elvis Presley, joacă într-un film destul de interesant. Într-o lume în care timpul e monedă de schimb pentru orice, săracii mor primii. Fiecare om încetează să îmbătrânească la 25 de ani, dar primeşte de la acel moment un singur an de viaţă. Mai departe se descurcă. Fie că munceşte, fură sau primeşte, minutele, zilele şi anii se adaugă sau se pierd în timerul fiecăruia. Sistemul e controlat de nişte oameni bogaţi şi puternici, care decid dacă masele trăiesc sau nu. O metaforă interesantă. Mai mişto e trailerul, filmul nu e extraordinar, însă merită văzut.

Puss in boots – Aşteptam de o grămadă de timp Motanul Încălţat. Şi am avut norocul să-l văd nedublat. O animaţie foarte amuzantă. Nu e un film de referinţă (ca Shrek 1), dar e destul de mişto. Iar Motanul e absolut încântător. Miau 😀 Vă recomand să căutaţi versiunea nedublată prin cinematografe, sunt nişte voci şi poante care merită urmărite în versiunea originală.

1 comentariu. Leave new

  • In Time si Puss in Boots sper sa le vad si eu curand. Probabil in weekend. De ex nici nu stiam ca Motanul exista si in versiune dublata. Am facut prostia asta (din neatentie) in urma cu vreo 4 ani la un film cu Shrek. Si imi venea sa-mi dau palme.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu