in Casual stuff

Când să nu mergi la film în mall

De la o vreme încoace am început să merg foarte des la cinema. Eu, care nu rezistam 2 ore nemişcat pe scaun, eu care vedeam acasă un film de o oră jumate în vreo 4.

Acum că sunt expert în ale mersului la mall, să vedem când ar trebui să evidaţi vizionarea unui film la cinema:

Miercurea fără îndoială, doar e Orange Film. Bătaie pe bilete, cozi kilometrice, zero locuri de parcare. Sala plină, tot felul de adolescenţi mai mult sau mai puţin miopi, dar cu siguranţă gălăgioşi, numai buni de luat la palme.

Marţea e şi ea de evitat, cel puţin la mine în cartier. Pentru că s-a băgat nu-ştiu-ce ofertă şi e 13 lei un bilet la cinema. Aglomeraţie maximă, marţea devine noul Orange film la Plaza România.

Lunea, joia şi vinerea, pentru că biletul tot ieftin e (vreo 16 lei), de şi-l pot permite liceenii, fie ei şi de la alte licee decât Jean Monnet. Iar aglomeraţie, iar nervi, iar îţi vine să-i iei la palme 🙂

Sâmbăta şi duminica pentru că sunt mari şansele să opreşti şi la ceva shopping, şi oricum e mult prea aglomerat. Iar biletele sunt şi ele reduse la vreo 23 de lei.

În restul zilelor e chiar indicat să mergeţi la film în mall.

Oare o fi criză? Sau s-a prins cineva că oamenii nu prea au chef să dea preţuri nesimţite pe un bilet la film? Că zile fără reduceri văd că nu mai sunt.

Şi ca să fac puţină reclamă, vă recomand cu căldură să încercaţi Glendale Studio (fostul Cinematograf Cotroceni), mai ales dacă staţi în zona de Vest a oraşului. Biletele sunt 15 lei (10 pentru studenţi), dar mereu e lejer şi aveţi un ceai inclus şi popcorn nelimitat din partea casei 🙂

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu