Mai bine mai târziu decât niciodată, m-am trezit şi eu să ies în stradă. Am pus mâna pe lopată şi am protestat în viscol vreo 2 ore. Şi m-am plâns nămeţilor şi de Boc, şi de taxa auto, şi de TVA. Şi tot protestând, am ajuns până la capătul aleii din faţa blocului. Mă mai odihnesc puţin şi pornesc mai departe, până spre Cotroceni. În apropiere, vecinii priveau pasivi şi îşi dădeau zăpada de pe maşini. Nu m-am dus să-i iau de ceafă şi să-i pun la lopată, i-am lăsat să protesteze cum ştiu ei.

Mă gândesc totuşi că dacă ar fi mai mulţi care ar protesta împotriva zăpezilor cu lopata în mână, fiecare în faţa blocului (aşa cum e legea), am putea să circulăm rezonabil. Şi n-ar mai rămâne decât şoselele de curăţat.

La un bloc vecin, nişte protestatari au luat cu asalt zăpada şi au lăsat în urmă peisajul de mai jos:

           

Vis-a-vis, un alt fraier protesta de unul singur. Păi cum, cu lopata? De ce nu cu o pancartă? Sigur ar fi venit Boc să-i dea zăpada! După protestul meu violent, zăpada a înregistrat pagube semificative. Mai mulţi bulgări s-au dezintegrat în aglomeraţia creată prin grădinile din jur.

Stau şi mă întreb, oamenii ăia care protestează la Universitate oare şi-au dat zăpada din faţa blocului? Sau nu e treaba lor? Să vină guvernul! Huo! Jos!

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu