in Web

Cele mai bune tweeturi offline de la #ziuaz

În caz că nu aţi aflat deja, toată nebunia cu #ziuaz era de fapt lansarea Zonga.ro, un serviciu de streaming de muzică. Powered by Sergiu Biriş & oamenii de la Trilulilu, Zonga e un fel de Spotify românesc, un fel de Grooveshark mioritic, un fel de Last.fm carpato-danubiano-pontic. La fel cum Trilulilu a avut succes ca variantă românească a Youtube, probabil că şi Zonga va avea succes. O părere pertinentă la RăzvanBogdanBaciu.ro (care probabil că s-a supărat că n-a avut ce să filmeze 😛 ).

Deocamdată produsul e în private beta, doar 500 de oameni vor avea acces. După ce iese din private beta, veţi putea asculta muzică (legal) cu 3 sau 5 euro pe lună. Pentru prima variantă sunt ascultări nelimitate, pentru a doua sunt şi ceva opţiuni legate de aplicaţii pentru mobil, radio şi un mod offline. Diferenţa o va face numărul de melodii disponibile. Momentan sunt 5840 de artişti, eu încă n-am găsit chestii mai vechi – oldies but goldies. Mai aşteptăm.

Oricum, trebuie să le felicităm încă o dată pe fetele de la The Practice, care s-au descurcat remarcabil. Au ţinut secret totul, iar online nu exista nicio urmă. Data trecută a fost o lanternă, acum a fost a fost Zonga, ne-am lămurit ce bine ştiu fetele astea să facă teasing. Şi pentru că a fost foarte mişto la petrecere, am apucat să dau un singur tweet. Dar am cules cele mai bune tweeturi offline:

Din păcate Pandutzu n-a mai avut timp să se schimbe şi a venit îmbrăcat aşa cum merge el la serviciu. (Toma Nicolau)

În timpul petrecerii Toma a primit apeluri repetate de la Burt Reynolds. Acesta a zis că e dispus să-i lase mustaţa, dar că îşi vrea ochelarii înapoi.

Augustin Radu a fost prezent la o petrecere paralelă, cea a MC-ilor. El a venit costumat în povestitor. (Toma Nicolau)

Ca dovadă a profundei admiraţii pentru editorul Refresh.ro, Andu a venit costumat în Auraş Mihai.

Se spune că lui Adrian Ciubotaru i s-au adus băuturile aseară într-un timp record. Practic.. cât ai bate din palme :-J

Afişând un aer tineresc, Andi Moisescu a venit costumat în Florin Grozea.

Văzând că nu a câştigat nimic la concursul dintre Pyuric, Visurât, Andrei Cismaru şi Lavinia Biberi, Sabina Cornovac s-a declarat foarte dezamăgită şi a depus imediat o contestaţie la organizatori. Cererea urmează să fie analizată.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu