in Filme

Pe la începutul anilor 2000 încă mai mergeam cu tata la cinema din când în când. Era pe vremea în care Patria şi Scala erau destinaţii de lux, iar Mall Vitan avea singurul multiplex din oraş. Încă funcţionau toate cinematografele de pe Bulevardul Regina Elisabeta, iar printre destinaţiile noastre preferate se număra şi cinema Europa (cel de pe Moşilor).

Într-un weekend am ajuns la Luceafărul (pentru cei mai tineri, CinemaPro se chema pe vremuri Luceafărul şi arăta jalnic) cu intenţia de a viziona un film pe la 12:00. Eram noi şi încă vreo 4 ameţiţi. Doamna de la ghişeu ne-a anunţat afectată că fără 10 persoane în sală nu rulează filmul. Mai mult, ne-a invitat să ieşim pe stradă şi să convingem încă 4 oameni să vină la film :)) Până la urmă ne-am dus la Corso la un alt film (mai bun).

Mi-am amintit de povestea asta săptămâna trecută, când am ajuns la Light Cinema pe la ora 23:00 şi a trebuit să facem cale întoarsă pentru că filmul nu rula. Şi apropo de asta, la Glendale Studio (fostul Cinema Cotroceni) filmele rulează şi cu 2 oameni în sală. Iar biletele sunt super ieftine şi popcornul pe săturate + un ceai sunt din partea casei.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu