in Revolte

Eşti o televiziune foarte slabă, dar ne-am obişnuit cu asta. Ai mii de angajaţi care o freacă aiurea, ai 2-3 emisiuni bune şi atât. Ne iei banii chiar dacă vrem sau nu. Înţelegem că misiunea ta nu e uşoară, dar nu înţelegem de ce trebuie să te porţi mizerabil cu poporul ăsta.

Vineri începe Campionatul European de fotbal. TVR a cumpărat pachetul de difuzare pentru această competiţie şi a decis ca jumătate din meciuri să fie transmise pe Dolce Sport – televiziune pe care o puteţi vedea doar dacă vă cumpăraţi servicii de la DolceTV sau dacă daţi nişte bani ca să vedeţi pe net. Nu mă deranjează să dau 4 euro sau cât o fi pentru a vedea pe net meciurile, dar mă deranjează că TVR cumpără în co-proprietate nişte drepturi de difuzare. Sau le cumpără şi le vinde mai departe. Astfel, Franţa – Anglia şi încă vreo 2-3 meciuri foarte tari de la Euro nu se văd pe TV (că Dolce are o acoperire mai mică decât blogul ăsta).

Televiziunea pe care o plătim toţi nu e în stare (sau, mai exact, nu vrea) să-mi dea zilnic ambele meciuri de la o competiţie pe care a achiziţionat-o din bani publici. De ce? Ca să crească numărul de abonamente la Dolce – o iniţiativă privată. Lux!

Şi mai am o problemă: eu am vrut să-mi pun Dolce, dar când au venit oamenii să instaleze (acum vreo 2 ani) pur şi simplu nu prindeam semnal aşa că s-au lăsat păgubaşi. Ce fac în cazul ăsta? (în condiţiile în care nu-mi place să urmăresc pe net).

PS: N-aş fi avut o problemă dacă Dolce achiziţiona din prima tot pachetul de difuzare. Asta e, a câştigat economia de piaţă. Dar să te foloseşti de TVR pentru a avea acces la licitaţie (în condiţiile în care tu ai acoperire zero) şi să-ţi creşti business-ul pe banii mei (taxându-mă, practic, de două ori) este mizerabil.

PPS: O listă cu barurile în care puteţi vedea meciurile la Nihasa.

6 comentarii. Leave new

 • Problema e ca ei au dat vreo 9 mil euro pe drepturi si au primit 1,5 mil eur pe 50% (de la Dolce). TVR sustine ca au primit cel mai bun pret la licitatie, asa o fi….cine stie. Ahhh si TVR nu poate transmite meciul de la Dolce doar a 2-a zi.

  Răspunde
 • Simplu. Dacă nu vrei să vezi meciul pe net te duci într-un pub sportiv și îl vezi.

  Răspunde
 • Mi-as fi dorit sa plateasca si Upc-ul meu. 🙁 Asa va trebui sa ma duc intr-un pub.
  PS: completare la lista lui Nihasa, Offside Pub si St. Patrick Pub care au Dolce.

  Răspunde
 • Incearca sa o mai dreaga….

  Intreg C.E. Fotbal 2012 este transmis live pe euro2012.tvrinfo.ro

  Microbiştii vor fi conectaţi la atmosfera Euro 2012 şi online, prin intermediul site-ului http://euro2012.tvrinfo.ro/ care asigură streaming live pentru toate cele 31 de meciuri ale campionatului – program susţinut de Seenow, partenerul TVR pentru transmisiuni în mediul online. De asemenea, aici pot fi accesate ştiri despre grupe, echipe şi jucători, programul meciurilor, clasamente, informaţii despre stadioanele unde se joacă meciurile şi despre oraşele unde se desfăşoară Euro 2012, precum şi imagini video din „zona 0” a Europei.

  http://www.tvrinfo.ro/vineri-incepe-euro-2012-meciurile-vor-fi-transmise-pe-tvr-1-tvr-2-tvr-hd-si-euro2012-tvrinfo-ro_16799.html

  Răspunde
 • nici o pierdere pentru Romania, daca romanii ar fi mai preocupati de problemele reale si multe ale Romaniei si nu pe unde s-a mai scarpinat ‘marele’ fotbalist X probabil ca femeile, copiii si parintii lor ar duce-o un pic mai bine…primul lucru pe care-l face un meltean microbist e sa-i cumpere o minge odraslei …si o punga de seminte nevestesei…

  Răspunde
 • […] Dragă TVR. E tot vreau să renunț la plata abonamentului TV. […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu