in Casual stuff


sursa foto
Unde oamenii fac diferenţa

Aşa scrie pe cărţile de vizită de la Central Plaza Hotel din Piatra-Neamţ. Fiind un hotel de 4 stele, servirea e impecabilă, camerele arată excepţional, mâncarea e excelentă. De cele mai multe ori serviciile astea sunt normale la un anumit nivel. Însă la Piatra oamenii chiar fac diferenţa. E acel 5% în plus pe care îl fac toţi angajaţii (de la directorul general până la cameriste) pentru ca lucrurile să iasă bine.

N-o să ascund faptul că noi am avut parte de tratament special. Cătălin, directorul hotelului, a stat pe lângă grupul de bloggeri mai mult chiar şi decât stau unii oameni de PR pe la evenimente similare. Şi-a dorit să ne facă să ne simţim bine şi s-a simţit bine alături de noi (cel puţin cu impresia asta am rămas). E genul de om care înţelege că ăsta e business-ul lui:  să fie o gazdă bună, nu neapărat să numere prosoapele curate. Nu vă mai spun că-mi place ce prezenţă online au, ăsta e bonus.

La fel de bine am fost primiţi şi la herghelia din Timişeşti. Sau, mai exact, Depozitul de Armăsari de la Dumbrava. Am fost aşteptaţi cu plăcinte şi magneţi de frigider! Am făcut un tur complet al ansamblului, am văzut şi camerele în care te poţi caza dacă vrei să stai câteva zile şi să călăreşti, unii s-au şi plimbat puţin în şa. Şi chiar dacă era duminică după-amiază, oamenii erau la posturi şi ne aşteptau bucuroşi

Istoria s-a repetat pe tot parcursul călătoriei noastre prin Neamţ şi asta m-a convins că deviza e valabilă pentru întregul judeţ, nu doar pentru Central Plaza.

Şi chiar dacă eram noi o „delegaţie de jurnalişti”, sunt convins că ospitalitatea e o obişnuinţă pentru oamenii de acolo.

priNeamţ este un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamţCentral Plaza HotelPetromCosmote, Noroc şi Autonom.

11 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu