in Casual stuff

povesteam acum câteva luni despre campania I love recycling – iniţiată de Cosmote. Pentru fiecare telefon dus în magazinele partenere pentru a fi colectat, Cosmote plantează câte un copac şi se îngrijeşte de el pentru următorii 5 ani.

Încă n-am revenit cu rezultatele finale ale campaniei pentru că termenul limită este 30 septembrie (dar imediat cum se termină, le cer). Până la acea dată mai puteţi planta copaci cu ajutorul telefoanelor vechi. Din 2009 până acum s-au colectat vreo 6500 de telefoane. Asta ar însemna vreo 2000 pe an. Mie mi se pare excelent dacă se vor planta 2000 de copaci, mai ales în condiţiile în care eforturile de împădurire sunt tot mai ample în ultimii ani. Suntem pe drumul cel bun din punctul ăsta de vedere, dar se poate şi mai bine.

Şi pentru că vă ziceam că ar prinde bine un stimulent, există şi un concurs care are ca premii un Samsung I9300 Galaxy S3 White, un Nokia Lumia 710 white şi un Motorola XT615 MotoLuxe White. Pe aplicaţia de Facebook de pe pagina Cosmote România vă puteţi înscrie imediat după ce aţi dus la centrul de colectare telefonul vostru vechi. Detalii complete despre concurs găsiţi aici.

Aveţi aproape 2 săptămâni să căutaţi prin sertare telefoanele alea vechi şi să le duceţi la unul dintre punctele de colectare (magazinele Cosmote şi Germanos). Dacă nu vă motivează copacii plantaţi în schimbul telefoanelor reciclate (deşi ar trebui), măcar s-o faceţi pentru concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu