Că nu poţi să zici two-people show. Şi nici two-man show.

Dar să-i vezi pe Ada Milea şi Bobo Burlăcianu (Fără Zahăr) într-un spectacol exact asta înseamnă. Două personaje (pentru că sunt amândoi nişte personaje) care separat ar duce fără problemă un one-man show sunt puse la un loc într-un spectacol care uneori e un sincron foarte puţin repetat (după cum am aflat ieri la conferinţa de presă) iar în alte momente e un spectacol la dublu.

Nu întâmplător a fost sold-out concertul de marţi seară la numai câteva zile după ce Ada şi Bobo cântaseră în cadrul Festivalului de Teatru Scurt, tot la Oradea. Publicul s-a obişnuit cu muzica Adei Milea şi cu interpretările lui Bobo – o formulă care are deja ceva ani în spate.

Aseară am putut asculta fragmente din Insula (varianta cu păpuşi pe care am văzut-o şi la Alba-Iulia) plus câte ceva din Nasul (spectacol văzut tot la Alba-Iulia). Evident, lumea s-a bucurat extrem de mult de spectacol, au aplaudat cu toţii minute în şir. Drept răsplată Ada nu se mai dădea dusă de pe scenă. Cred că a cântat vreo 6 piese la bis. Un artist extrem de disciplinat pe care îl ascult cu plăcere de mulţi ani dar despre care aveam o cu totul altă părere. Eram convins că Ada Milea e puţin sărită de pe fix, genul de ăla de nebunie pe care o au unii artişti. Aveam ieri să aflu că de fapt e de un profesionalism remarcabil şi că pur şi simplu intră extrem de bine în rol atunci când e pe scenă.

Şi pentru că era ziua Cristinei, Ada i-a dedicat o melodie (o vedeţi în clipul de mai jos la început).

Mai multe fotografii aici.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.
Parteneri: Digi 24, Zile și Nopți, Magic FM, Crișana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online
Living InImperoZelist Monitor, Window Pub, DreamstudioUtopiumThe 4thFloorStandout.
Mașina oficială: Mercedes prin ATP Exodus