in Web

Miercurea viitoare începe ediţia a 4-a a congresului Webit, unul dintre cele mai importante evenimente IT din sud-estul Europei. E chiar mai puţin de o săptămână până atunci.

Am avut norocul să primesc un Gold Pass free la eveniment însă, din păcate, n-am cum să ajung la Istanbul. Sper să ajungă cineva din .ro şi să relateze pentru că panelurile sunt extraordinare. Merg în Turcia să vorbească reprezentanţi de la Paypal, Facebook, TechCrunch, Google, Mozilla, Adobe, Orange, Vodafone şi alte zeci de companii cunoscute.

Am văzut şi câţiva români pe lista de speakeri, mi-ar fi plăcut să aflu cum au fost percepuţi.

Preţurile sunt destul de mari, însă cred că merită cele 2 zile de conferinţă + şansele de networking pe care le ai la dispoziţie.

De urmărit anul viitor unde se va organiza la anul Webit – poziţionat ca eveniment dedicat zonei Est-Europene, Africane şi Orientului Mijlociu. Până acum congresul a fost la Sofia şi Istanbul, însă au comunicat destul de mult şi în România. Dacă ar veni la noi piaţa s-ar cam aglomera, mai ales că RoNewMedia devine de la anul  Interactive Central & Eastern Europe Festival (şi mai există şi How To Web).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu