in Advertising/PR

Oportunităţile de angajare pentru studenţi au fost mereu un subiect sensibil, mai ales în ceea ce priveşte zona de comunicare/marketing. Cândva o bună parte din această problemă era rezolvată de Olimpiadele Comunicării, eveniment abandonat în urmă cu 4 ani. Mulţi dintre participanţii de atunci au intrat în agenţii sau au ajuns la client.

Următoarele generaţii au avut ceva mai puţine oportunităţi, chiar dacă asociaţiile studenţeşti au încercat să suplinească acest deficit. A mai apărut şi Şcoala ADC*RO, câteva agenţii au mai pus la bătaie internshipuri într-o piaţă extrem de contractată. Odată cu trecerea timpului lucrurile s-au mai relaxat şi beneficiarul direct începe să caute oameni buni pe care să-i antreneze în condiţii reale de lucru.

Bright Young Things este platforma de stagiatură dezvoltată de cei de la Golin Harris. Prima etapă a programului constă într-un brainstorming cu Hortensia Năstase, Managing Partner la Golin Harris Bucharest, pe 23 aprilie, începând cu ora 17:00. Totul are loc la sediul din strada Ceasornicului nr. 17, etaj 4 (lângă Herăstrău).

Şi pentru ca totul să nu fie doar pentru glorie, există şi o bursă de 300 de euro pe care o va lua câştigătorul internshipului de o lună.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu