SUPERSCRIEREA Cititorilor_2

Care a fost ultimul text care v-a plăcut foarte mult? Genul ăla de text pe care vrei să-l dai mai departe tuturor prietenilor, să se bucure şi ei de aşa scriitură frumoasă.

Fundaţia Friends for Friends a pornit în căutarea unor astfel de scrieri. În cadrul premiilor Superscrieri, acest Pulitzer românesc care creşte de la an la an, a apărut Superscrierea Cititorilor. Această nouă etapă dă posibilitatea cititorilor de a recompensa într-un fel autorii textelor bune, care schimbă percepţii.

Pe siteul concusului găsiţi mai multe detalii, dar principiul e destul de simplu: propuneţi un text mişto, are loc o votare, cele mai bune 10 scrieri ajung să fie jurizate (am onoarea să fac parte dintr-un juriu plin de oameni interesanţi). Cel mai bun text aduce un premiu atât pentru autor, cât şi pentru cititorul care l-a propus. Şi să ştiţi că sunt 300 de euro în joc plus o grămadă de alte premii!

Regulamentul e disponibil aici (atenţie, textele trebuie să fi fost publicate după 1 octombrie 2012!). Înscrierile sunt deschise până pe 9 mai, aşa că ar fi bine să începeţi acum să căutaţi prin arhive superscrierile care v-au mişcat.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu