in Casual stuff

Cel mai mişto cadou pe care putea cineva să mi-l facă în copilărie era un Kinder Surprise. Nu numai că era combinaţia perfectă între dulciuri şi jucării, dar aveam şi emoţia aia dinainte de a deschide ambalajul şi a afla ce se ascunde înăuntru. Şi pentru că am moştenit din familie pasiunea pentru meştereli, speram de fiecare dată să fie ceva de asamblat, eventual cu instrucţiuni cât mai ample.

O jucărie care necesita asamblare însemna automat dublarea simpatiei pentru cel care îmi cumpărase Kinderul.

Surprizele care se asamblau cel mai greu ţin minte că erau cele cu abţibilduri pe care trebuia să le potriveşti la fix, iar victoriile se dovedeau a fi nepreţuite când reuşeam să mă descurc fără ajutor.

Când a reapărut originalul Kinder Surprise, prin facultate, mă obişnuisem să-mi cumpăr câte unul pe săptămână, cred că e momentul să reiau obiceiul.
Deunăzi am asamblat un Strumf şi m-a cuprins o nostalgie cu aer distractiv. Asamblarea n-a fost tocmai una obişnuita şi a cauzat o grămadă de rasete şi comentarii. Un Strumf stătea dezmembrat pe doua tricouri Kinder Surprise şi i-am dat o mână de ajutor. Ne-am îmbrăcat cu ele şi am început să aruncăm cu glume până a ieşit ce se vede-n poza de mai jos.

kinder_surprise


Am descoperit că zilele astea vor fi foarte mulţi surprinşi cu tricouri Kinder Surprise cu Ştrumfi şi Prinţese răspândite în toată ţara. O întreagă desfăşurare de forţe menită să creeze momente ad hoc de bună dispoziţie între oameni care fie se cunosc sau nu, dar care se asamblează în poze trasnite.

Dacă aveţi norocul să vă găsească tricourile surpriză, asamblaţi-vă rapid într-o poza urcaţi-o pe Instagram, Facebook sau Twitter si includeţi în post tagul #surprizeasamblate. Cele mai inedite sau haioase dintre poze vor ajunge pe panourile stradale din Bucureşti şi din ţară ca sa fie distractia, distractie până la capăt.

Am găsit aici şi pe Facebook povestea asamblata pe larg si avalansa de poze cu asamblari care mai de care.

Ce vedeţi mai jos e o miiică selecţie din colecţia personală pe care am căutat-o cam jumătate de zi.

surprize_kinder

3 comentarii. Leave new

 • Imi aduc aminte ca aveam pe o oglinda rotunda pusa toata colectia personala de surprize de la Kinder, planul era sa o fac sa se invarta si sa fie luminata, asta bineinteles cu ajutorul parintilor.

  Cand am vazut poza cu colectia ta, imediat mi-a sarit „barca galbena” in ochi, apoi la o analiza mai detaliata am vazut ca o buna parte din ce ai expus tu in poza, se regasea si in colectia mea.

  Mda, acuma mi s-a facut pofta de ou Kinder, am plecat sa caut prin Iasi.

  Răspunde
 • […] un tricou, asa ca l-am inaugurat in poza de mai sus. Ieri, la Future Communities, am fost vanat de Alex, care nu m-a lasat sa plec pana nu ne-am […]

  Răspunde
 • Uai, aveam și eu maimuța și vaca ce-și mișcă ochii! Și barca!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu