Vecinul meu şi-a închiriat apartamentul unor studenţi homosexuali. Băieţii ăştia au început să facă showuri erotice prin casă fix în afara orelor de linişte. Uneori e gălăgie mare, dar nu îndeajuns de multă cât să deranjeze liniştea publică. Când începe programul de linişte se opresc şi reiau a doua zi.

Când au auzit ce fac băieţii ăia în apartamentul de lângă mine, o serie de activişti de la scările alăturate au venit să protesteze în faţa uşii. Într-o zi au blocat şi calea de acces în scara blocului ca să nu mai permită homosexualilor să intre în scară. Aşa sperau ei să oprească showurile erotice. Ba chiar l-au contactat şi pe proprietar şi i-au reproşat că e părtaş la degradarea morală a ţării în care trăim şi că e inadmisibil. Vecinul le-a transmis că el încasează bani pe chirie şi din punctul lui de vedere e ok ce fac băieţii ăia acolo, că e dreptul lor să aibă orice orientare sexuală vor, că homosexualitatea există de mult în România, că nu fac nimic în văzul lumii.

Atunci, activiştii s-au enervat şi au spart uşa, să intre peste homosexuali, să-şi facă ei singuri dreptate. Ştiu ei mai bine ce e pentru ţara asta şi nu putem să stăm cu mâinile în sân în timp ce toţi homosexualii fac showuri erotice. „Treziţi-vă oameni buni! Să luăm atitudine!”. Au venit nişte poliţişti să-i apere pe tinerii studenţi, care îşi vedeau de treabă pe proprietatea închiriată de ei, protestatarii pensionari de la scara 3 au sărit la bătaie! „Huuuuooooo! Joooooos! Protestăm paşnic! Ce contează că le-am spart uşa?”.

Temă de lucru: înlocuiţi homosexualii cu Pungeşti şi explicaţi-mi de ce sunt normale protestele astea degenerate.

1 comentariu. Leave new

 • Salut
  Raspund eu la tema de lucru:
  Nu ma deranjeaza/intereseaza ce fac 2 in patu inchiriat de ei.(aka sa se F$#@ in cur cat vor)
  Dar cand otravesti apa (de sub proprietatea ta) pe care o beau si 2 orase/sate mai in jos la vale, atunci avem o problema cu asa zisul „trai la comun…” in tara asta
  Nu cred ca o persoana cu o gandire cat de cat normala nu poate sa faca diferenta intre 2 barbati care se f$%^ in cur si o companie care otraveste la propriu panza freatica de apa, pe un pamant strain pentru profit grosolan, de cheltuit in propria tara.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu