Se caută un spaţiu pentru gaşca de fete care fac Târg de Frumos. Un parter de vilă, o chestie deosebită, ceva care să se potrivească cu frumosul şi cu brandurile de la târg.

Aşa că toată lumea e pusă pe căutat variante, pe sunat, pe vizionat. Indirect m-am distrat şi eu cu agenţii şi spaţiile disponibile. Sunt câteva situaţii care îţi arată de ce nu sunt mai multe businessuri în Bucureşti.

Câteva care m-au făcut să mă crucesc:

Ah, păi nu e de acord vecinul de deasupra cu orice fel de firmă. Cât trafic aveţi? Cât de des o să mergeţi? Câte persoane? Ok, şi care e problema mea cu vecinul? Aveţi acte pe proprietate? Nu fac discotecă sau loc de pelerinaj. Nu vreţi mai bine să închiriem şi să ne spună vecinul când avem voie să mergem pe acolo?

Puteţi să renovaţi, dar nu primiţi reducere, iar proprietarul nu se implică deloc. Locul tău arată ca o ghenă, are potenţial, vreau să-l fac să arate bine, dar tu ceri o grămadă de bani şi nici nu vrei să contribui cu nimic. Cum facem?

S-a dat apartamentul ăla din cartierul X, haideţi să vă arăt ceva în capătul celălalt al oraşului, că poate vă place. Asta e maximă de la agenţii imobiliari. 

Vă dăm acces şi la grădină, chiar dacă e mică, plină de acareturi şi urâtă, ia uite ce beneficiu mare aveţi de pe urma ei! Da, păi abia aşteptam să fac slalom printre troacele tale.

E disponibil apartamentul, dar durează puţin până puteţi veni la vizionare, că e plecat proprietarul cu cheia. Sau e ocupat şi îl prindem rar. Prima oară am crezut că e schemă cu vreo altă ofertă, dar se pare că unii chiar nu se grăbesc să închirieze.

1 comentariu. Leave new

 • Pot intelege abordarea „asa se inchiriaza, nu ma intereseaza ce investesti in el, asta e chiria” cata vreme se vede in pret.
  Dar plusez cu agentii/proprietarii:
  a/ „daca incasati de peste 10 ori valoarea chiriei se adauga un comision de 10% din vanzari”
  b/ „n-avem schita”
  c/ nu raspunde la telefon cu zilele
  d/ „mai am o oferta, grabiti-va” (spatiul conform street view era liber de peste 2 ani)
  e/ „doriti parter? sigur, am ceva la etajul 2!”
  f/ „doriti 50-80mp? am placerea de a va prezenta un 400mp!”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu