ponta_ghita

Nu ştiu cum şi de ce, dar pe pagina de Facebook a lui Ghiţă Ciobanul, un personaj dintr-o campanie Vodafone, a apărut o poză cu premierul României, Victor Ponta. Mai mult, şi pe pagina premierului a apărut o poză cu personajul ficţional Ghiţă Ciobanul. Pentru că orice aţi zice, Ghiţă Ciobanul e un personaj creat de McCann pentru Vodafone. Chiar dacă băiatul ăla chiar e cioban şi chiar se numeşte Ghiţă, el rămâne un personaj cu multe elemente preluate din viaţa reală.

Eh, şi cu acest personaj s-a pozat Victor Ponta, aşa l-a sfătuit pe el echipa lui de imagine. Aştept cu interes poze cu Zânul de la Banca Transilvania, cu Văru’ de la Tocmai.ro, sau cu Dorel de la băutura aia ieftină pe care n-o mai ştie nimeni.

Din partea cealaltă asocierea e la fel de bizară. Ce vrea să transmită Vodafone? Că se are bine cu puterea? Că Ghiţă Ciobanul votează USL? Că McCann face reclame atât de bune încât personajele lor sunt luate în seamă de oamenii politici? Oare nu pun şi de-un guest appearence în campania cu Ghiţă? Guvernul Ponta vă îndeamnă să vă cumpăraţi telefoane de la Vodafone, că Orange e portocaliu, deci băsist! Pentru ediţia de Paşti o şi văd pe Daciana făcând drob cu soţia şi sora lui Ghiţă. Ar fi un nou pas în comunicarea politică! Spaţiu electoral la TV pe banii unei companii de telecom. Dar la vedere, fără paravan.

Fiţi fericiţi că n-au apărut încă poze cu Mr. Muscle sau Ronald McDonald. Hai, votaţi Vodafone şi cumpăraţi cartele USL!