provizii

Urgie, iadul alb, drumuri închise, cod portocaliu. M-am pregătit cu două lopeţi, geacă de ski, mănuşi groase, bocanci şi de fapt afară era puţin răcoare şi bătea vântul. Vorba lui Andi Anderson, asta numiţi voi „ger”? 😀

Am dat la lopată vreo 15 minute, timp în care Hoimobilul s-a dezgheţat puţin, am ajuns fără emoţii la Cora Lujerului şi am parcat la subsol ca să scap de gheaţă. Nu ştiam că toată planeta venise să-şi facă cumpărăturile de la Cora. Câţiva cetăţeni mai inspiraţi au folosit Cora Drive, restul s-au îmbulzit să-şi facă provizii pentru codul portocaliu. 

Nasol cu deszăpezirea prin Militari, nici măcar Bulevardul Iuliu Maniu nu e curăţat cum trebuie. Şi în rest vezi asfaltul doar dacă şi-a făcut treaba crivăţul.

Şi mai mişto era dacă nu mi-aş fi găsit locul de parcare ocupat de un dobitoc. A văzut el că din 5-6 locuri libere ăsta era cel mai bine curăţat, aşa că s-a gândit că fix pentru el e l-a curăţat cineva care a plecat şi nu se mai întoarce. Drept pentru care n-a lăsat niciun număr de telefon.

dobitoc

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu