cristina_pui_anason

Îmi plac oamenii care au curajul să treacă printr-o reconversie profesională. Mi se pare că trebuie să acumulezi foarte mult într-un timp foarte scurt, să compensezi anumite lipsuri.

Şi îmi mai plac oamenii care îşi urmează pasiunile pe bune, nu doar la nivel declarativ. Cristina e unul dintre aceşti oameni. Acum ceva timp şi-a făcut un blog pe care a povestit despre pasiunea ei pentru gătit. Şi am urmărit-o de la distanţă cum evolua cu fiecare reţetă (cel puţin la nivel vizual, n-am avut ocazia să gust). Recent am auzit de la o colegă de facultate că s-ar fi apucat de un curs de gătit, iar acum am aflat că a absolvit cu brio şi face parte din echipa de bucătari de la Howard Johnson.

O tipă care a studiat vreo 5 ani pentru o carieră în comunicare şi a renunţat la tot pentru un loc într-o bucătărie. Dacă nici asta nu e ambiţie, atunci nu mai ştiu ce să spun.

Poza de mai sus e dintr-o reţetă ceva mai clasică, aşa cum îmi plac mie. Dar găsiţi pe blogul Cristinei şi chestii ceva mai sofisticate, în caz că vă pasionează. Şi dacă aveţi o pasiune reală în direcţia asta, puneţi mâna şi urmaţi-o, că de pasionaţi d-ăştia declaraţi e plin.