MTV_visual

Am mai spus-o de multe ori, cel mai mişto avantaj în blogging este că ai acces la nişte experienţe extraordinare, prin care puţini oameni au şansa să treacă.

Backstage tours, vizite prin fabrici, întâlniri cu artişti de tot felul şi VIP passes la diferite petreceri.

Din categoria asta face parte şi Isle Of MTV Malta, un eveniment uriaş la care se strâng tineri din toată Europa. Câţiva din ei au parte de tratament VIP. Doar că aici nu e cu bloggeri, ci e un concurs la care se poate înscrie oricine. Grăbiţi-vă să participaţi, înscrierile au loc până luni, 9 iunie!

Vara asta Cosmote şi MTV au pregătit extraopţiunea MTV 7x dedicată tinerilor activi, care stau non-stop cu telefoanele în mână şi pun totul pe Facebook sau Instagram.

Pentru doar 5 euro credit, noua extraopțiune MTV 7x oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către COSMOTE și Romtelecom și 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană.

Noua extraopţiune vine şi cu acces gratuit la aplicaţia MTV Under the Thumb (iOs, Android) pe care puteţi găsi producţii super cunoscute de la MTV: Jackass, Pimp my ride, South Park, Cribs etc.

Tot prin activarea extraopţiunii MTV 7x vă puteţi înscrie la concursul Thumbs up for Malta. Sunt puse la bătaie 7 bilete VIP, excursie all-inclusive de 3 zile in Malta şi alte surprize. Musai să vedeţi în filmuleţul de pe site cum s-au distrat câştigătorii MTV Mobile de anul trecut. Tot acolo vedeţi şi care sunt regulile jocului.

Detalii despre extraopţiunea MTV 7x şi celelalte extraopţiuni Cosmote găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu