in All Sports

Poftiţi s-o susţineţi pe Simona

wta_open

V-aţi uitat sâmbătă la meciul Simonei Halep? Aţi tremurat la fiecare minge? Aţi fi dat orice să fiţi alături de ea pe stadion, să o încurajaţi de aproape? Super! Păi puteţi să faceţi asta peste 3 săptămâni, când Simona e cap de afiş la turneul BRD Bucharest Open.

Între 5 şi 13 iulie, Arenele BNR găzduiesc cel mai important turneu feminin organizat vreodată în România, unul aflat în categoria International WTA (cam a 5-a treaptă din tenisul feminin, după Grand Slamuri, Premier Mandatories, Premier 5 şi Premier). În mod normal, primele 3 jucătoare ale lumii vin mai rar la astfel de turnee, mai ales dacă urmează  imediat după Grand Slamuri. Dar Simona va veni la Bucureşti pentru că îşi doreşte să facă o bucurie românilor.

Mă rog, asta şi faptul că are de apărat cele 280 de puncte WTA pe care le-a câştigat anul trecut la Budapesta. Povestea pe scurt e aşa: „licenţa” turneului de la Budapesta a fost cumpărată de turneul de la Bucureşti, astfel încât Simona îşi apără la Arenele BNR trofeul câştigat anul trecut la unguri.

Nu mai contează în care tabără aţi fost, dacă aţi aplaudat sau nu, dacă sunteţi în #TeamHalep sau nu, important e să veniţi la BRD Bucharest Open şi să simţiţi atmosfera de turneu. E super tare 🙂

UPDATE: Avem şi bilete.

13 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu