in Advertising/PR

Cum comunici o campanie de fundraising?

Am mai zis de 100 de ori că nu prea scriu pe blog despre ce fac eu în munca de zi cu zi. Nu de alta, dar nu ăsta e scopul blogului, să se transforme în trompetă pentru fiecare campanie pe care o facturăm la job.

Cam aşa şi cu Ideo Ideis, chiar dacă acolo e 100% voluntariat pentru toată echipa festivalului. Tot e ceva de muncă şi aş putea să scriu zilnic despre ce se mai întâmplă. Numai că în cazul ăsta e ceva atât de mişto încât oricum aş fi scris despre asta. Plus că nu mi-a venit mie ideea, ceea ce mă bucură şi mă oftică în acelaşi timp. Mă bucură pentru că pot să scriu despre asta fără să sune a laudă, mă oftică pentru că mi-ar fi plăcut să-mi vină o idee ca asta.

Povestea e aşa: avem nevoie de 1500 de euro pentru atelierele Art&Play şi pentru Colaj, revista festivalului, făcută în colaborare cu echipa Sub25.ro. Se donează pe platforma CreştemIdei, de la 20 de lei în sus şi mai sunt fix 5 zile. Cineva s-a gândit să-l aducă pe actorul Andrei Huţuleac şi să facă un video cu ceva improvizaţie. El s-a gândit că ar fi mai mişto să avem un video interactiv, pe baza căruia să-ţi alegi singur cuvintele pe care vrei să improvizeze.

A ieşit clipul de mai jos, care e foarte mişto şi pe care cred că l-am văzut de 50 de ori.

Despre cât de mişto sunt atelierele Art&Play a vorbit aici Anne Pleşuvescu, o mămică venită anul trecut de la Bucureşti special pentru a participa alături de fiul ei. Despre ce a însemnat revista Colaj pentru festival anul trecut se vorbeşte în 2 clipuri aici şi aici.

Deci hai, dă-ne bani dă-ne bani dă-ne bani dă-ne bani 😀

Puteţi urmări ce se mai întâmplă cu Ideo Ideis pe Facebook, Twitter, Instagram şi ne vedem la Alexandria între 18 şi 26 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu